Jak rozebrat notebook ASUS K50

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak rozebrat notebook ASUS K50

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat jak se mu dostat na zoubek, tedy jak se mu dostat pod klávesnici hlavně. Vím, že nějaký člen s NB ASUS K50IJ nebo K50IN tu měl nějaký odkaz nebo něco, kde ho rozebírá, ale ani po hodině a půl hledání jsem nic nenašel. Byl bych vděčný za nějaké rady či ten odkaz.

Děkuji
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Jak rozebrat notebook ASUS K50

Příspěvek od RiCK »

Klik na "Moja recenzia Asus K50IJ", čo mám v podpise ;)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak rozebrat notebook ASUS K50

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

Díky to je přesně to co jsem hledal...
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“