Takže Nevidany, musím ti něco dost krutýho říct, je to až moc krutý.
1. -Problém: Základová deska nejela, seklo se to u BOOTING FROM LOCAL DISK. 2 týdny sem trpěl bez pc.
1. -Řešení: Při vložení jiného bráchovího HDD, ve kterém byl komplet nainstalovaný XP se mi to rozjelo. Vyndal jsem proto HDD z mýho pc a vložil jsem ho do bráchovího a úspěšně jsem nainstaloval windows XP Proffesional.
2. -Problém: Grafická karta vůbec nefungovala správně. Windows jí nemohl najít (kod 10.) Drbaní přes vyhledávání hardwaru, nic. Instalace utilit byla úspěšná, ale jela jenom integrovaná grafika v základové desce. Hlavní software na gr. kartu se nemohl nainstalovat, po čtvrtce se to restartovalo celí. Drbaní přes BIOS, nekonečná muka. Začátek pc jel jen se zapojením na gr. kartu a další pokračování přes winows jel jen na základovce a obráceně přes BIOS. Po non-stop 10 hodinách drbání s gr. kartou, hardwerem, sofftwerem, biosem jsem zavítal na hlavní stránku MSI, výrobce mojí základové desky. Stáhl jsem už z posledních sil nový utility na moji základovku. Po neúspěšných instalacích a zvyklích restartnutí se mi při instalaci ovladače ATI vipl monitor při asi půlce cesty do konce instalace. A je to v pi.., řekl jsem si. Náhle se monitor zapl a já viděl rámeček, že je přidáno nový hardwerový zařízení jménem ATI Radeon HD5770, a otklikl jsem OK a po dokončení instalace se mi restartlo pc. Náhle vidím, že windows je úplně v jiným rozměru a má dlouho očekávaná hra AVP3 se po zapnutí neseká, ani při nej. detailech co snad můžou být. Píšu to, protože drbačka a čekání půl roku přináší ovoce

Nevidany a ostatní, moc vám děkuji za vaší pomoc. Sem spokojen. Ještě jendou dík Nevidany. Dík a caw.