zjisteni IP adresy

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zjisteni IP adresy

Příspěvek od Teal'c »

Dobry den, mam email na seznamu a psal jsem si s jednim clovekem u ktereho bych potreboval zjistit jeho IP adresu. Policije tvrdi, ze to jde a rekla mi jak na to ale me se to vytrousilo z hlavy... Poradi mi nekdo? (podal jsem na dotycneho trestni oznameni a policie by chtela vedet jeho IP adresu)
Dekuji za pomoc
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: zjisteni IP adresy

Příspěvek od beardie »

ak to posielal z webmailu, tak sa nemas coho chytit, ak to slo priamo z jeho kompu, tak by mala byt v hlavicke
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

Uz jsem to nasel :) zkousel jsem si poslat email z webu a normalne se mi ukazala moje IP... Nic... nahlasim tu co jsem nasel a uvidim co se stane.. Dekuji za pomoc
beardie píše:ak to posielal z webmailu, tak sa nemas coho chytit, ak to slo priamo z jeho kompu, tak by mala byt v hlavicke
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

Kdo to bude potrebovat nahodou(navod na emailovou schranku na seznamu):

V seznamu najedete na ten email a nahore v pravo jak mate na vyber v roztahovaci nabidce treba, ze muzete email oznacit barvou a nebo jako neprecteny tak tam je i moznost "hlavicka". Tu date a otevre se vam nove okno kde je zobrazena jedina IP adresa... (snad nikdo nebude potrebovat)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

jenze problem je v tom pokud nema verejnou IP a je za firewallem nebo routerem tak to nebude jeho IP :D
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

To je jedno. Všechno se dá vystopovat :) a pokud nemá verejnou tak si PČR zajde za zřizovatelem a ten jim už řekne který z jejich to je :)
Že by další co si myslel že je neprůstřelný na netu?

Edit:\\ Jedině pokud by ten mail poslal ne z domu, ale někde z kavárny, tak to by byl asi problém no...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

to mate jedno... kdyz policie rekne at se podivate tak jim nezacnete snad vykladat o tom, ze asi neni tak blbej, ze to posila z domu...(ikdyz :-D v dnesni dobe bych se nedivil, ze by ho to nenapadlo :D )
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“