Silverstone Sugo BlackBox

Cokoli k tichým Home Theatre nebo mini-ITX počítačům.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
opinena
Nováček
Nováček

Silverstone Sugo BlackBox

Příspěvek od opinena »

Zdravim všechny priznivce small form factor projektu v jakemkoli provedeni,at uz zamerene na vykon,spotrebu ci jen obyvakove HTPC.Po prvni sestave z lonskeho roku,z ktere jsem zachoval pouze itx case od Silverstone Sugo SG05B se mi podarilo horkotezko naskladat do teto bedynky nasledujici haraburdi.

Silverstone Sugo SG05B
DFI MI P55­-T36
OCZ 2x4GB DDRIII 1333MHz CL9
Intel Core i7 860 2,8GHz
Intel X­-25 M 80GB SSD
WD Scorpio Black 320GB 2.5­"
WD Scorpio Blue 500GB 2.5­"
DVD­-RW ­- Sony Optiarc Slim Tray
Thermalright AXP­-140
Silverstone 450W SFX 80+Bronze
Gigabyte HD 5850 OC
predni fan 120mm Noiseblocker 1200ot
cpu fan 120mm nizkoprofilovy Scythe 1200ot

Bedynka bude slouzit na veskere radosti i strasti,net,games atd.,prilezitostne sebou na lanku,zatim jeste bez zatezovych testu,ktere prijdou co nevidet,s pripadnymi zajemci se muzu podelit o dalsi info.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
opinena
Nováček
Nováček

Re: Silverstone Sugo BlackBox

Příspěvek od opinena »

Trochu rozsahlejsi galerie stavby od zacatku do finishe.

http://opinena.rajce.idnes.cz/Silversto ... Black_Box/
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

pekne, akorat ten horni fan na cpu chladici musi bejt pekne pridusenej :) (osobne bych vybral spise SST-SG02). jinak co teploty? proc si neresil chlazeni stylem horkej vzduch odsavat zdrojem od cpu chladice? :)
opinena
Nováček
Nováček

Příspěvek od opinena »

Flegy píše:pekne, akorat ten horni fan na cpu chladici musi bejt pekne pridusenej :) (osobne bych vybral spise SST-SG02). jinak co teploty? proc si neresil chlazeni stylem horkej vzduch odsavat zdrojem od cpu chladice? :)
Fan ma v zakladu 1200ot,takze je ztazenej jen o 200ot,teploty jsou u cpu v idle 30-35,zatez intel burn test na maximu 70 stupnu,zdroj jsem fanem dolu mel u predesle konfig.,ted jsem ho na zkousku otocil,sice nesaje teplo z cpu chladice ale zase si drzi i v zatezi velmi nizke teploty.
opinena
Nováček
Nováček

Příspěvek od opinena »

Teploty viz galerie-fota na konci.
DartVader
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DartVader »

Húúúú, vypadá to parádně. Ne že bych uvažoval o koupi pc, z toho jsem už vyrost, ale tyhle malý krabičky mne fascinují. Zájem jsem měl vždy především o Lian-li, ale, a to bych ale kecal, zdá se mi že moc dlouhou kartu nepojmou, především ale vysokou v případě pasivního chlazení.
Tohle je ale bomba.
opinena
Nováček
Nováček

Příspěvek od opinena »

DartVader píše:Húúúú, vypadá to parádně. Ne že bych uvažoval o koupi pc, z toho jsem už vyrost, ale tyhle malý krabičky mne fascinují. Zájem jsem měl vždy především o Lian-li, ale, a to bych ale kecal, zdá se mi že moc dlouhou kartu nepojmou, především ale vysokou v případě pasivního chlazení.
Tohle je ale bomba.
Nevim jak jsou na tom Lian-Li ale delka vga bude taky u nekterych modelu omezena jako treba tady na 26-27cm.
DartVader
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DartVader »

opinena píše:
DartVader píše:Húúúú, vypadá to parádně. Ne že bych uvažoval o koupi pc, z toho jsem už vyrost, ale tyhle malý krabičky mne fascinují. Zájem jsem měl vždy především o Lian-li, ale, a to bych ale kecal, zdá se mi že moc dlouhou kartu nepojmou, především ale vysokou v případě pasivního chlazení.
Tohle je ale bomba.
Nevim jak jsou na tom Lian-Li ale delka vga bude taky u nekterych modelu omezena jako treba tady na 26-27cm.
Jasně, každopádně když se dívám na poslední obrázek, zdá se, že je nad kartou dostatek místa. Zkoušel jsi sestavu osadit pasivní kartou?
opinena
Nováček
Nováček

Příspěvek od opinena »

Pasivni jsem bohuzel nezkousel,nejakou nadupanejsi kartu pasivne chladit asi horko tezko a davat tam pasivni lowend to je zase nevyuzity potencial ostatnich komponent.
pox.cas
Nováček
Nováček

Příspěvek od pox.cas »

Mel bych dotaz.....myslis, ze by se mi tam vesel tento chladic Noctua NH-C14 http://extrahardware.cnews.cz/chladic-n ... i-pro-htpc osazeny pouze spodnim ventilatorem?
  • CPU: Intel Core i5-2500K, CPU COOLER: SCYTHE SCKZT-1000 Kozuti, RAM: CRUCIAL Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 VLP, MB: ASUS P8H67-I, HDD: WD Scorpio Black WD5000BPKT, 2,5", SATA/300, 16MB - 500GB, GPU: GIGABYTE GTX 560 Ti Ultra Durable OC 1GB, Mechanika: DVD-R/+RW SONY Optiarc AD-7690H, CASE + ZDROJ: SilverStone SST-SG05BB-450 Sugo, LCD: NEC E201W, Klávesnice: GIGABYTE GK-K8100 Aivia, Myš: Razer Lachesis Refresh, Podložka: Roccat Taito, Repro: Logitech X - 230, Sluchátka: CM Storm Sirus 5.1

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „HTPC a mini-ITX“