Nokia N97

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nokia N97

Příspěvek od Jan Machalík »

Zdravim, pred zhruba tremi tydny jsem nasel Nokii N97, po shlednuti fotografii a SMS jsem se ale odhodlal si telefon nechat, nebot puvodni majitel byl zrejme mafian...Dnes mi ale telefon blokli, takze se ptam, da se jeste neco delat, nebo ho mam odnest na Policii CR ?

Diky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nasel jsem Nokii N97, po 3 tydnech zablokovana,vratit ci ne?

Příspěvek od Prometheus »

Mafian? Ajéjé... pokud nebyl nějaký béčko tak si tě klidně najde a pohraje si s tebou.
Někomu lozit do sms a fotek? :o
V případě nálezu je nejlepší udělat jednu z věcí, a to co nejdříve dle povahy nálezce (pokud nezavolá ztratitel):
-zlá karma: mobil si nechám, simku zahodím a mobil případně odblokuji (není problém) ovšem zde i v neutrální karmě se vědomě dopouštím přestupku a pokud je nalezená věc ve vyšší hodnotě tak i TČ!
-neutrál:mobil si nechám, ale vrátím simku
-dobrá karma: podívám se na nějaké číslo (nejlépe rodina, maminek, tatínek, babiček...) a těm zavolám, že jsem našel MT a rád bych jej vrátil.
Zpravidla člověk za vrácení dostane bonus (od čokolády až po tisícikoruny) a body do kladné karmy i dobrý pocit.

http://www.regionplzen.cz/zpravodajstvi ... beztrestny
Vždy prodávám i jinde.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Důvod proč si myslíš, že byl mafián? A to jde bloknout mobil? Simku to vím, ale mobil? A jelikož je teď nepoužitelný, tj nevysílá signál, tak tě nemůžou vystopovat.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2 arxeiss Odblokovat jde KAŽDÝ mobilní telefon, pochopitelně zde nebudu uvádět jak ať nenahrávám zlodějům a podobným individuím.
Vždy prodávám i jinde.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prometheus píše:2 arxeiss Odblokovat jde KAŽDÝ mobilní telefon, pochopitelně zde nebudu uvádět jak ať nenahrávám zlodějům a podobným individuím.

Dle mych informaci se tento telefon da odblokovat jen velmi tezko....Duvod proc si myslim, ze to je mafian ? Ve fotkach luxusni BMW a vyhruzne SMS, ze nejakej slecne znici zivot.....Odnesu telefon nejspise na policii.

//Prave jsem volal na Policii CR, tam mi rekli, ze mam zkontaktovat majitele.Pri nalezeni jsem si nastesti opsal par kontaktu a tak jsem vytocil jeden z nich, ozvala se matka majitele.Nakonec to byla jeji dcera, kdo ztratil telefon a SMSky byly tedy smerovany na ni....Kazdopadne jsem se s pani domluvil na miste a casu predani.Takze pokud se tu vecer ozvu, dopadlo vse v poradku, pokud ne, tak me jeji mafiansky pritel nekam odtahnul :-D
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Takze, jeste me kontaktovala policie, donesl jsem tedy telefon na stanici a tam s nimi sepsal protokol.Pry se jedna o trestny cin, ale diky tomu, ze jsem telefon vratil dobrovolne, dosel jsem na stanici atp, tak z toho nic nebude....
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

byla apson hezka? :)
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

raym0n píše:byla apson hezka? :)
Ta Nokia :?:
Vždy prodávám i jinde.
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

ta dcera :!: 8-)
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Jan Machalík píše:...Duvod proc si myslim, ze to je mafian ? Ve fotkach luxusni BMW a vyhruzne SMS...
nedivej se tak moc na tu kriminalku las vegas :lol: :lol: :lol:
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KOFis +1 Obrázek
Vždy prodávám i jinde.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

raym0n píše:byla apson hezka? :)
Tak asi když se fotila v bavorákách tak bude chnusná jak prdel, to dává zcela smysl.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak mě napadalo, zkopíroval sis doufám obrázky do pc, že?
Vždy prodávám i jinde.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sry ze odpovidam az ted, byla hezka, moc hezka :) Dokonce tu holku znam od videni...Fotky jsem v kompu mel, zalohoval jsem celej telefon pro pripad, ze to bloknou ;-) Zalohu jsem obnovil, ale pak smazal, takze se holt nepodivate no :) Mimochodem, mela tam fotky svych silikonu :-D
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

tak to musi byt fakt "moc" hezka kdyz si musi nechat delat plastiky aby vubec nekoho zaujala ... fuj takova ste*ka :blee:
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2 KOFis Dneska pomalu nepotkáš přírodní vnady, většina toho co vidíš (i nevidíš) je práce plastického chirurga. Ženské si nechávají upravovat kde co, od šňupáku po vaginu.:old4:
Člověk pak neví, jestli se má smát, nebo brečet...
Vždy prodávám i jinde.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“