Dobrý deň,
chcel by som Vás poprosiť o kritiku a hodnotenie stránky http://www.kompresory-servis.sk
Chcel by som upraviť titulnú stránku aby bola prehľadnejšia.
Vopred ďakujem.
hodnotenie stránky www.kompresory-servis.sk
- kompresory
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- bubanek
- Středně pokročilý

Re: hodnotenie stránky www.kompresory-servis.sk
Nepřehledné, divný font, všechno různě velké, všechno je podtržené, splývá to dohromady.
Takže jen do toho, zpřehlednit...
Takže jen do toho, zpřehlednit...
- NEONET
- Středně pokročilý

potapec: asi budes jeden z mala, opravdu souhlasim, nepodtrhovat texty - je to zbytecne a pusobi to teda neprehledne
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Viz Bubu, a NEONET. Zruš podtržené texty, nejde to číst. Pokud máš nadpis tak ho taky nepodrthuj, podnadpis který je stejně velký jak text třeba jo, ale jinak ne, a vlaječky bych zařadil někam výše.
Abych nebyl jenom kritický v negativním smyslu, tak např to logo je super, jenom ten text kompresory-servis.sk bych asi dal trochu níže a v levo trochu. Mi to příjde jakoby na konci mělo být SR a vršek toho R byl useknutý.
Jinak se mi to zdá dobré
Abych nebyl jenom kritický v negativním smyslu, tak např to logo je super, jenom ten text kompresory-servis.sk bych asi dal trochu níže a v levo trochu. Mi to příjde jakoby na konci mělo být SR a vršek toho R byl useknutý.
Jinak se mi to zdá dobré
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Viz arxeiss, základ se mi zdá dobrý, ale podtržený text se opravdu nedá číst. Když, tak podtrhat jen něco, ne všechno. Plus mi vadí usekanej text kompresory-servis.sk, jak píše arxeiss. Dále bych zvalidoval web, okolo 100 chyb pro uvedené HTML není nejlepší. Ale to už není věc z designu.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.