level one wnc 0301 problém s připojením
Moderátor: Don
- VIRUS2701
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
level one wnc 0301 problém s připojením
Už dlouho mám problém s tímto pci-e modulem pro přístup na wifi. Vůbec se neptejte proč připojuji desktop k wifi je to trochu složitější. No ale teď k samotnému problému. K zařízení je dodáván disk na kterém je SW a ovladač k zařízení. Před rokem mi to jelo normálně tak jak by to mělo být. Ovšem zakoupil jsem na PC Win7 a až pak jsem zjistil že nové Win výrobce plně nepodporuje. Takže jsem nahodil zpět XP a tady začíná problém. Naistaloval jsem SW a vše se zdálo být v pořádku až na to že když začnu hrát nějakou online hru nebo zapnu icq tak se prostě internet odpojuje. Když v příkazovém řádku zadám příkaz pro vypsání ping tak mi to napíše že vypršel čas pro požadavek a internet prostě nejde. Pokud PC resetnu a zadám stejný příkaz je vše v pořádku. Zajímavé taky je že rychlost internetu kolísá pokud si najedu myší na ikonku signalizující připojení do sítě vidím tam v jednu chvíli třeba 12 MB a za 3 minuty je tam je 5,5 MB. Opravdu prosím aby každý kdo by aspoň trochu věděl v čem by to mohlo být aby napsal. Už jsem z toho dost na nervy!! A za dobu co to zařízení mám jsem neměnil ani router ani zprostředkovatele internetu.
- ttx
- Začátečník

-
Re: level one wnc 0301 problém s připojením
Akonahle kolise rychlost pripojenia, znamena to, ze je malo kvalitny signal. Bodaj by aj nie, ked ta antena je vzadu na karte. Ak by si mal takto postavenu antenu na TV tiez by si asi p*t chytil.
Skus zmenit postavenie anteny na PC voci AP, alebo opacne (premiestnuj AP, tak aby sa nemenila rychlost).
Skus zmenit postavenie anteny na PC voci AP, alebo opacne (premiestnuj AP, tak aby sa nemenila rychlost).
- VIRUS2701
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: level one wnc 0301 problém s připojením
takže ani to nepomohlo net mi ted jede vcelku slusne ikdyz ne tak jako driv.... problem mam kdyz hraju wow..... stahuju pres torrent a net jede normalne.... a kdyz zapnu wow mam obrovsky ping a vyhodi me to ze hry pomozte pls