1. Dneska jsem odmontoval poličku v casu která drží disky, protože objednaná ATI 5850 (powercolor pcs+) by se tam nevešla jinak. Jaksi mi ale nezbylo na silentmaxx box pro disk, takže jsem vymyslel, že disk dám na houbičky (

2. Dále jsem si pak z papíru vyrobil model karty podle přesné velikosti, abych viděl jak bude sedět ve skříni:

3. Disk bude položen na houbičkách a opřen o menší - drží to celkem slušně. ( a vím že je to celkem blbě položené hned proti větráčku, ale jinak to nešlo

4. Ještě jeden obrázek, takhle to vypadá ve finálně podobě zatím bez nové karty. (nakonec jsem ještě musel pod houbičky dát útěrky, protože kabel tak nízko nedosahoval)

5. Po zapnutí všechno běží skvěle, seeky a vibrace jsem nezaznamenal, teplota při idle klesla z 37° na 32°, při serfování se drží na 34-35° a chvíli jsem zatížil co nejvíc počítač (furmark, superpi, disk control, defragmentace a nějaké video) a teplota stoupla maximálně na 39°

Pak jsem otevřel case a a šáhnul na disk - celkem slušné teploty a houbičky okolo nebyly vůbec zahřáté - hrozí nějaký problém či nebezpečí ? (abych si neupekl komp
p.s. Ještě mě napadlo, že bych bočnici vyplnil útěrkami (