Ahoj, buď nech nastaveny pevně 2GB, nebo povol, aby si je Win 7 sám spravoval (zatím sem se nesetkal s žádným problémem). Ale zmíněné rozmezí od - do nedoporučuji. Kdy jej přenastavíš, je podle mě jedno.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
Buď "Automaticky spravovat velikost stránkovacího souboru pro všechny jednotky", nebo nastavit manuálně rozsah od 2 do 2 GB. Totálně vypnout nedoporučuji.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
doporučuji nechat na auto. v případě že bys časem ještě rozšiřoval na 6GB nebo více, už lze uvažovat o úplném vypnutí pagefile, 4GB ale ještě nejsou "bezpečné pásmo", takže stejně jako kolega v tomto případě vypnutí nedoporučím.
LiveBomb píše:Btw. jaky je rozdil mezi tim, zda mam 2 GB fyzicke a 2 GB virtualni nebo 4 GB fyzicke a 0 virtualni? Kdyz to dojde, tak to "padne" tak jako tak, ne?
v případě že je pagefile zapnut, systém při akutním nedostatku paměti začne řvát že chce zvětšit VP (nebo takhle to aspoň bylo u starších Windows, u novějších se mi to nikdy nestalo protože paměti jsem měl vždycky habaděj ). v případě že je pagefile vypnut, prostě začnou celkem bez varování padat aplikace, obvykle s hláškou "not enough memory" - v tom je ten rozdíl.
Jenze kdyz ten pagefile omezim (nenecham ho do nekonecna rust) tak mezi 2+2 a 4+0 neni zadnej rozdil. Teda az na to, ze neketery "divne" napsany apliakce ze bez VM nepustili vubec.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530