BLACK SCREEN (WIN 7) a Ati grafiky

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
IcePhoenix
Začátečník
Začátečník

BLACK SCREEN (WIN 7) a Ati grafiky

Příspěvek od IcePhoenix »

Zdravim vsechny IT lidi,

mam neustale nejaky problem se svym pc, asi to i bude ze jsem jeste v hodne vecich jen LAMA, ale na nainstalovani win 7 a ovladacu snad az tak nic sileneho nebude i na me :D

Takze k problemu: Ted me trapi win 7 ultimate x64( jeste pred par dny x86). 64-bit verze mi bezi pouze den, zatim grafika je dobre nainstalovana a dokonce mi ani uz nepadaji hry( vyzkousim hlavne dnes a pozdeji), ale min 60-70% vsech zapnuti pc mi to nahodi cernou obrazovku a to i bez nejakeho kurzoru, proste black. Ale win funguji (uvodni zvuk, nebo nahodne neco spustit(zvukovy projev). Ted mi nepomaha ani natvrdo reset ci vypnuti 10-15minut vypnout a opet zapnout. Pred par tydny jsem mel 32bit a grafiku evga 9800gtx+ a ani jediny problem, zadne black screen ci problemy s grafikou. Po nainstalovani ATI 5970 a catalysty 10.6 mi ruzne blbly hry, hlavne casto padaly a textury blikaly jako svin. Ted jsem tedy nainstaloval 64bit verzi WIN 7 ultimate a zatim v pohode az na tu black screen. Bohuzel umim hodne bidne anglicky a na google neco i najdu ale nejsem z toho rozumny, pry to je virem, chybou ve win 7 nebo buh vi co jeste. Taktez pry aspon lidem zbyde kurzor viditelny, ani to ja nemam. Jinak jsem mel notebook s grafikou ATI mobility 3430 a taktez mi to ve win7 delalo black screen. Uz se mi z toho chce brecet. Jinak grafiku jsem otestoval FURMARKEM na 20hodin a pri 95°C to jelo bez problemu. Jeste testnu pameti GPU.

To jsem se zase rozepsal. Prosim o pomoc nekohom ktery ma k tomu co rici, jelikoz opravdu nevim co uz mam delat. Zatim
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: BLACK SCREEN (WIN 7) a Ati grafiky

Příspěvek od Brázda.l »

Řekl bych, že píšeš do špatné sekce, toto bych netipl na problém operačního systému, ale spíš nějaký hardwarový problém (grafika, zdroj, deska)nebo problém s ovladači. A když už píšeš do sekce operačních systémů, podívej se do Prohlížeče událostí, zda-li se tam nevyskytují chyby v inkriminované okamžiky.

Taktéž do dotazu dopiš hw-sestavu. Systém originální? Není to nějaká hacked verze?

A ještě, když si nainstaloval čistý Windows, bez ovladačů na GK, tak problém stejně nastával?
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
IcePhoenix
Začátečník
Začátečník

Re: BLACK SCREEN (WIN 7) a Ati grafiky

Příspěvek od IcePhoenix »

No ja si zase spise myslim ze to je widlema, nebot aplikace mi krasne frci, jen ta obrazovka, jinak sestava je Gk: Sapphire OC 5970, CPU: Phenom IIx4 955BE, MB: MSI 790FX-GD70. JInak win je legal.

No poinstalaci win7 jsem postupne instaloval ovladace, samotne jsem to nezkousel. JInak jeste mam podezreni na prave desku: po 24hodinovem zatizeni nejakym softem se mi po vypnuti pc znovu treba i nezapne, proste to jen problikne a chcipne- uz jsem to tu nekde resil, ale na reklamaci to asi nejak nedoresili :D, opet to pri takovem pripade dela.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“