mam neustale nejaky problem se svym pc, asi to i bude ze jsem jeste v hodne vecich jen LAMA, ale na nainstalovani win 7 a ovladacu snad az tak nic sileneho nebude i na me
Takze k problemu: Ted me trapi win 7 ultimate x64( jeste pred par dny x86). 64-bit verze mi bezi pouze den, zatim grafika je dobre nainstalovana a dokonce mi ani uz nepadaji hry( vyzkousim hlavne dnes a pozdeji), ale min 60-70% vsech zapnuti pc mi to nahodi cernou obrazovku a to i bez nejakeho kurzoru, proste black. Ale win funguji (uvodni zvuk, nebo nahodne neco spustit(zvukovy projev). Ted mi nepomaha ani natvrdo reset ci vypnuti 10-15minut vypnout a opet zapnout. Pred par tydny jsem mel 32bit a grafiku evga 9800gtx+ a ani jediny problem, zadne black screen ci problemy s grafikou. Po nainstalovani ATI 5970 a catalysty 10.6 mi ruzne blbly hry, hlavne casto padaly a textury blikaly jako svin. Ted jsem tedy nainstaloval 64bit verzi WIN 7 ultimate a zatim v pohode az na tu black screen. Bohuzel umim hodne bidne anglicky a na google neco i najdu ale nejsem z toho rozumny, pry to je virem, chybou ve win 7 nebo buh vi co jeste. Taktez pry aspon lidem zbyde kurzor viditelny, ani to ja nemam. Jinak jsem mel notebook s grafikou ATI mobility 3430 a taktez mi to ve win7 delalo black screen. Uz se mi z toho chce brecet. Jinak grafiku jsem otestoval FURMARKEM na 20hodin a pri 95°C to jelo bez problemu. Jeste testnu pameti GPU.
To jsem se zase rozepsal. Prosim o pomoc nekohom ktery ma k tomu co rici, jelikoz opravdu nevim co uz mam delat. Zatim