MS Office2003prof nejde uložit dokument Word

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
kompanik
Nováček
Nováček

MS Office2003prof nejde uložit dokument Word

Příspěvek od kompanik »

Něco se stalo, nevím co (OS W7).
Když chci jakkoli uložit dokument Word, tak vůbec nereaguje (neptá se kam).
Když ho chci zavřít, tak se zeptá jestli ho chci uložit. Když dám Ano, tak se nic neděje. Když dám Ne, tak se zavře bez uložení.
Hledal jsem něco v nastavení, ale na nic jsem nepřišel.
Office jsem opravoval z instalačky, taky potom kompletně odinstaloval, vyčistil registry a po nové instalaci je to pořád stejný.
Ostatní části Office fungují normálně.
Nevíte co s tím?
Díky
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: MS Office2003prof nejde uložit dokument Word

Příspěvek od Maranov »

Možná by pomohlo vymazat nastavení posledních souborů Office CCleanerem?
Jen idea.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
kompanik
Nováček
Nováček

Re: MS Office2003prof nejde uložit dokument Word

Příspěvek od kompanik »

Je to k neuvěření, ale po létech se mi to stalo zase.
Částečně jsem pracoval u příbuzných v text-OpenOffice a uložil jsem si ho na USBflash ve formátu doc. S tím, že budu pokračovat v práci doma ve wordu2007. Doma jsem ho uložil do svého PC, pokračoval v práci ve MS Office2007Word, ale když jsem chtěl práci uložit už to nešlo. Při pokusech uložit se nic nedělo-žádná hláška. Od té chvíle jsem nemohl nic ve wordu uložit v žádném formátu. Text jsem překopčil do WordPadu a uložil jako rft a word jsem zavřel bez uložení. Při zavírání vyskočila ve wordu hláška, že se změnila globální šablona a ta také nešla uložit.
Zkoušel jsem všechno možný, odinstaloval jsem MSOffice2007, vyčistil registry, resatartoval a nainstaloval MSOffice2003 - se stejným výsledkem - dokument word prostě nejde uložit ani globální šablona - ani se to nezeptá kam.
To co jsem vygooglil a co je tady už napsáno je pro opravu chyby nepoužitelné. (Zálohu systémového disku nemám)
Nevíte někdo co s tím?

EDIT po hodině:
Už jsem to vyřešil. Je jasné, že přesunem textového dokumentu OpenOffice ve formátu doc do systému s kancelářským balíkem MS Office nedělá dobrotu. Zřejmě změnil globální šablonu, která nešla ve wordu opravit. Udělal jsem toto:
- Vymazal jsem všechno ve složce C:\Users\jméno\AppData\Roaming\Microsoft\Šablony
- V nastavení wordu2007 Možnosti aplikace Word>Upřesnit>Ukládání jsem odškrtal všechna zatržítka (zůstala prázdná)
- Ve složce C:\Users\jméno\AppData\Roaming\Microsoft\Šablony jsem dal Nový>Textový dokument, který jsem nazval Normal.dotm
- VYŘEŠENO – v té složce Šablony se pak postupně vše srovnalo samovolně do původního obsahu, stejně tak se samovolně zatrhla zatržítka v nastavení Ukládání.
Neuvěřitelné !
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“