Radeon 9200 a připojení k TV

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Effa
Začátečník
Začátečník

Radeon 9200 a připojení k TV

Příspěvek od Effa »

Ahoj, mám televiti Grundig starou tak 20let, takže má jen vstup pro anténí kabel, ten vede do videa JVC taky starý jako prase, takže mám na scartu redukci se vstupy video a 2 audio (L+P), od audia to vede do zvukovky a video do s-videa na grafice Radeon 9200, nejde mi obraz. Zvuk jede, mám ho z videa audio out do věže a na bedny. Nevíte co s tim. Díky moc.
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

jE VIDĚT ŽE NĚJAKEJ SIGNÁL DO TV LEZE, KDYŽ VYTÁHNU CINCHE Z redukce tak tv je černá a když ho tam vrátim, tak začnou lítat jokby pruhy ale je pořád černá, poraďte!!!!! Už sem z toho blázen.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Já jsem zkoušel Tv-out rozchodit na staré televizi a moc se mi to nepovedlo. Na naší Oravě ale jde. Mam Svideo -> cinch -> scart.
Máš TV přístupnou v nastavení obrazovek? Zkus jí lupnout nějakou normu obrazu - belgium B nebo D nebo R (teď nevím). Na nové televizi ten výstup jde?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

Na jiný sem to nezkoušel, ale zkusim a co se týče přístupnosti, nevim jak to zjistit, jestli myslíš jestli jí mám v nastavení karty zaplou, tak to jo, a norma obrazu je pal-d a region česká republika
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

Ja mam taky isty problem.
Ku karte HIS Excalibur 9550 som dostal len S-Video kabel. Prepojil som ho s redukciou S-video - cinch a mal som cierno-biely obraz.
Potom som si kupil Prechodku rovno na scart a obraz je sice farebny ale je rozmazany a je tam kopec ciar. Co stim?
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Aspon něco, na bývalý 9200 od Sapphire mi nešel ani obraz ani zvuk :D
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

no a jak si to pořešil, já sem teď udělal pokrok, když zapnu video a dám na něm program (jakejkoliv kromě av) a pak přepnu do av tak tam problikne obrazovka monitoru, to samý je když přehrávám kazetu a vypnu ji stopkou, tak zase problikne obraz z monitoru. Co by to mohlo bejt?
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

Rozoberiem tu prechodku a pozrem sa ci su tam tie kabliky dobre priletovane, alebo ci su na spavnich dierach.
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Nepořešil jsem to nijak, smířil sem se že to nefunguje :D Reklamace mi za to nestála... to sem jí radši prodal 8-)
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

Prechodka, ktoru som kupil je zle zapojena. Chybaju tam 2 vodice.
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

tak teď sem to zkošel s jinou redukcí, jinym kabelem a pořád to samý a dělá mi to i když připojim k videu jenom foťák, takže to nebude grafikou ale asi videem. Už sem z toho fakt magor, vyzkoušel sem snad všechny možnosti a prd. Nemáte s tim někdo zkušennost, myslim tim propojení foťálu přes video?
JanoS
Začátečník
Začátečník

Prechodky

Příspěvek od JanoS »

Pozor na prechodky! 9200 a aj 9600XT má TV out S video ale s 8 piny, klasické je 4 pin a keď dáš 4 pin kábel do takéhoto TV outu tak budeš mať ČB obraz. Musíš mať redukciu TV out na cinch, snáď by to šlo aj s redukciou S video 8>4 pin /to ale nemám vyskúšané/.

Skús ešte nastaviť TV na najnižšie rozlíšenie 640x480
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

Ja mam redukciu od ceskej firmy solid. Na karte mam vystup 4 piny. V tej redukcii je to zle zapojene. Je to redukcia S-video na scart + je tam aj cinch na zvuk a obraz.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“