Prosba o radu - Vmod 8600GT 512MB

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
FazyCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Prosba o radu - Vmod 8600GT 512MB

Příspěvek od FazyCZ »

Zdravím všechny na foru,

rád bych se Vás zeptal jestli by mi někdo poradil s Voltmodem pro grafickou kartu ASUS 8600GT 512MB,nyní jedu stabilně na 700MHz na jádře,na ostatních forech (kde jsem "postup" trochu nepochopil :( ) jedou klidně na 900MHz s defaultním chlazením.

Ptám se proto,že bych chtěl z té grafiky vymáčknout co nejvíce,i za cenu jejího možného zničení (to bych nerad,ale za ty hodnoty to klidně risknu)

Předem děkuji za případné rady,potřebné foto dodám kdyby někdo věděl :)
bardot
Začátečník
Začátečník

Re: Prosba o radu - Vmod 8600GT 512MB

Příspěvek od bardot »

Abych ti řekl pravdu, pokud tu GK chceš vyloženě zničit, prosím voltmod použij... ale pokud ji chceš eště nějaký ten pátek používat tak se raději do toho nepouštěj, opravdu to zato nestojí. Jestli ty frekvence tam měli, tak tam nebyl postup nebo tak něco? Jinak tu je tvá odpověď, ale pokud tomu nerozumíš opravd se do toho nepouštěj nemá cenu trhnout rekord s frekvencí s GK, kterou bys chtěl ještě chvíli používat a na novou nemáš.. Toť vše snad sem ti pomohl.

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=44216 tu je odpoveď
CPU:AMD Athlon II X4 620 2,6GHz@3,5GHz+Scythe katana III,HDD:2x Samsung EcoGreen F2 HD502HI 500GB,GK:Nvidia GTS250 512+ACcelero S1 rev.2,MB:GA-M720-US3, case: czc.cz(eurocase), PSU: Seasonic OEM 500W, RAM:3x 1GB Ramaxel CL5 1066MHz DDR2
FazyCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FazyCZ »

Na to jsem narazil,ale o tý ASUS co mam tam u voltmodu není ani zmínka,a dělat to podle jinýho layoutu,na to asi nemam. Vim,vipadam ted jako bych si nevážil odpovědi,ale zase až tak rychle tu kartu zničit nechci,a jsem si vcědom rizika že mi za chvíli odejde,ale do konce léta bych měl dostat z brigády peníze,za tu bych rád koupil nějakou ATI HD 5xxx tak bych rad trhnul rekord na této,a něž ji budu mít tak bych se rád dověděl jak na to
bardot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bardot »

tak to sorka, nevšimnul sem si, že ta není Asus, ale můžeš to zkusit flashnutím biosu, já to tak udělal na svý GTS250 a je to lepší než tam honit nějaký odpůrky.
CPU:AMD Athlon II X4 620 2,6GHz@3,5GHz+Scythe katana III,HDD:2x Samsung EcoGreen F2 HD502HI 500GB,GK:Nvidia GTS250 512+ACcelero S1 rev.2,MB:GA-M720-US3, case: czc.cz(eurocase), PSU: Seasonic OEM 500W, RAM:3x 1GB Ramaxel CL5 1066MHz DDR2
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“