Potrebuji v aute zdruzit dva "porty" pro steering wheel remote control se ctyrmi stejnymi hodnotami odporu na kazdem (ovladani radia ) do jednoho kde bude 8 ruznych hodnot. Jak na to?
Nejake detaily:
Jedine podklad co jsem nasel
- pinout v nemcine http://pavel.lajsner.sweb.cz/swc/xm_y4_ ... ienung.pdf
- potom cosi v polstine http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... lotyca.htm
co me jako naprosteho laika napadlo:
Nejaka snaha o muj textovy popis reseni odkazujici se k tomu nemeckemu pdf:
Muzu ten port A a B dat dohromady tak, ze proste ty draty spojim a dam mezi drat A a drat B nejaky odpor [treba 500ohm] - budu pak mit na tom jednom vyslednem drate hodnoty pro A stejne a pro B zvysene o 500 ohm, cili budu mit celkem 8 ruznych hodnot? Potrebuji totiz jen jeden vstup do radia ... na pin 1 predpokladam hodin +12 a na pin 3 normalni zem co je kdekoli v aute, ze?
Zapojeni ovladani do radia stareho auta - bastl - jak na to?
- evlo
- Červená karta
-
Zapojeni ovladani do radia stareho auta - bastl - jak na to?
Naposledy upravil(a) Trinom dne pon 2. srp 2010, 21:54, celkem upraveno 3 x.
Důvod: přesunuto ze smetiště by Bubu /// Trinom: Že mi sem furt musíš strkat také sračky.
Důvod: přesunuto ze smetiště by Bubu /// Trinom: Že mi sem furt musíš strkat také sračky.
- evlo
- Červená karta
-
Re: Zapojeni ovladani do radia stareho auta - bastl - jak na to?
Tady je lepsi nakres co jsem ted stvoril:
Co je port A a co port B je popsano v tom PDF.
Idealni by bylo kdyby slo nejak zaradit aby misto te 0 co by byla na portu A byla taky nejaka hodnota.
Co je port A a co port B je popsano v tom PDF.
Idealni by bylo kdyby slo nejak zaradit aby misto te 0 co by byla na portu A byla taky nejaka hodnota.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
není důvod tam zařazovat nějaký odpor, když obě tlačítka mají totožnou funkci.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- evlo
- Červená karta
-
Nemaji, to je jedno, ja to asi nedokazu popsat pochopitelne.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
mají, podívej se na schéma. Obě mají funkci "Next memo". Stejně, jako je tam 2x mute.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- evlo
- Červená karta
-
To schema je holt spatne Ve skutecnosti tam je [<<][>>][>>|][mode][mute][vol+][vol-], hodnoty by asi meli odpovidat tomu co je napsane v tom pdf. To schema bych vubec nebral v potaz, asi je to nesmysl, to pdf vypada duveryhodne.
http://lh5.ggpht.com/_GILQsTRUrlA/TFfLZ ... akres3.PNG
Ja bych chtel misto 2x4 ctyr stejnych hodnot 8 ruznych pokudmozno tak, aby byli vsechny nenulove.
Po zkusenostech si ale myslim, ze me tu nikdo nebudu schopny rict hodnoty odporu tak, aby byl rozdil v tech vyslednych 8mi odporech co nejvetsi, ale misto toho se tu zacnou resit ty veci ktere nechci resit vubec jako to, ze podle vas radio chce urcite predem dane hodnoty a je potreba ty stavajici tak upravit, nebo to, ze hodnoty urcite budou jine nez v pdf a podobne blbosti, ale nikdo nenapise zkutecne reseni, rad se necham prekvapit, ale to je moje zkusenost.
http://lh5.ggpht.com/_GILQsTRUrlA/TFfLZ ... akres3.PNG
Ja bych chtel misto 2x4 ctyr stejnych hodnot 8 ruznych pokudmozno tak, aby byli vsechny nenulove.
Po zkusenostech si ale myslim, ze me tu nikdo nebudu schopny rict hodnoty odporu tak, aby byl rozdil v tech vyslednych 8mi odporech co nejvetsi, ale misto toho se tu zacnou resit ty veci ktere nechci resit vubec jako to, ze podle vas radio chce urcite predem dane hodnoty a je potreba ty stavajici tak upravit, nebo to, ze hodnoty urcite budou jine nez v pdf a podobne blbosti, ale nikdo nenapise zkutecne reseni, rad se necham prekvapit, ale to je moje zkusenost.