Zdravím,
mám (provděpodobně na MB) něco "vymrvené" a nemůžu se připojitk internetu.
Problém se objevil v podstatě z ničeho nic, poté, co jsem ladil Wokna;
Ladil jsem -> restart -> vše naprosto OK asi na dvě hodiny -> potom jsem vypnul FF a chtěl přihlásit skype -> problém s připojením, tak spustím FF a taky problém -> vypnul jsem PC a připojil jinou síťovku -> stále problém -> zkouším připojit otcův PC na svůj kabel a vše OK -> bootuju linux a testuju spojení, bohužel nefunkuje ani na jednu síťovku.
S BIOSem jsem nic nedělal, vše je default.
btw. když jsem ve Win otevřel správu připojení k místní síti, tak tam byly odeslané pakety 19 a přijaté pakety 0.
Z toho chápu, že problém pravděpodobně není softwarový a je v mém PC.
Máte s tím někdo zkušenost?
Jak by se problém dal opravit?
Jen doufám, že jediným řešením nebude výměna MB tzn. výměna všeho HW
Sestava v profilu.
omlouvám se za případné špatné zařazení
Problém s připojením k síti
- Saphire
- Začátečník
Problém s připojením k síti
MB: Fujistu-Siemens D1961 CPU: Intel P4HT 521 2.8Ghz GPU: ATI Radeon 9600 Atlantis 128MB RAM: 2x1GB DDR400 ADATA PREMIER HDD: 2x 40GB Samsung SP0411c, 250GB WD Caviar D2500AAJB-00J3A0 OS: Windows XP/Linux Mndriva 2010.2
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300
- yuri.cs
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s připojením k síti
Jestlize nefunguje ani na Win ani na Lin, ale na jinem pc funguje. Tak to je zrejme HW problem sitovky. Pokud sis treba nevypnul DHCP, nebo neco podobnyho...
Pokud viditelne nedoeslo nic dalsiho, tak se rozhodne neboj vymeny vseho HW
Kup si za ~100,- nejakou ethernetovou kartu do PCI slotu a vyzokusej. Mela by fungovat naprosto normalne, akorat zabere jednu PCI pozici.
Pokud viditelne nedoeslo nic dalsiho, tak se rozhodne neboj vymeny vseho HW
Kup si za ~100,- nejakou ethernetovou kartu do PCI slotu a vyzokusej. Mela by fungovat naprosto normalne, akorat zabere jednu PCI pozici.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Saphire
- Začátečník
Saphire píše:..... tak spustím FF a taky problém -> vypnul jsem PC a připojil jinou síťovku -> stále problém -> zkouším připojit otcův PC na svůj kabel a vše OK -> bootuju linux a testuju spojení, bohužel nefunkuje ani na jednu síťovku. ...
MB: Fujistu-Siemens D1961 CPU: Intel P4HT 521 2.8Ghz GPU: ATI Radeon 9600 Atlantis 128MB RAM: 2x1GB DDR400 ADATA PREMIER HDD: 2x 40GB Samsung SP0411c, 250GB WD Caviar D2500AAJB-00J3A0 OS: Windows XP/Linux Mndriva 2010.2
- yuri.cs
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nj, asi jsem si moc zvyk na dualLAN desky...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Saphire
- Začátečník
Ahoj,
těď jsem spustil pcčko a vyzkoušel připojení(zatím na linuxu), jak na integrovanou sítovku, tak tu do PCI a funguje
vůbec nechápu, čím to mohla být, že mi to nefungovalo
//Tak obnovil jsem zálohu windows a vše funguje, problém je vyřešen
těď jsem spustil pcčko a vyzkoušel připojení(zatím na linuxu), jak na integrovanou sítovku, tak tu do PCI a funguje
vůbec nechápu, čím to mohla být, že mi to nefungovalo
//Tak obnovil jsem zálohu windows a vše funguje, problém je vyřešen