Problémy po připojení PC k LCD TV přes HDMI kabel

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Problémy po připojení PC k LCD TV přes HDMI kabel

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Dobrý den, chtěl jsem si připojit PC s velkou LCD televizí a užít si taky někdy velkého a kvalitnějšího obrazu. Zdánlivě vše šlape v pohodě, ale když hraju jakoukoliv hru, tak vždy po cca 30 min vypadne obraz, TV hlásí že není signál a PC nezbývá než resetnout. Vypnout a znovu zapnout TV, stejně jako odpojit a připojit opět kabel nepomůže. Na svém CRT monitoru všechny hry šlapou v pohodě, ale když to mám spojený HDMI kabelem s tou TV, tak ten obraz prostě vždy crushne. Přitom v prostředí systému či během projekce filmu se žádný výpadnutí obrazu nestává. Nevíte čím to může být? Že by tím kabelem? Nebo si pohrát s obnovovací frekvencí? Dík za odpověď

P.S. Předem se omlouvám, jestli zde toto téma nepatří.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Syntex
Začátečník
Začátečník

Re: Problémy po připojení PC k LCD TV přes HDMI kabel

Příspěvek od Syntex »

Zkus kouknout do CCC, jestli tam není nějaký režim nastavený po 30min.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

V CCC jsem našel co se týče HDTV pouze toto:
http://img101.imageshack.us/img101/2459/cccsj.jpg
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

neni to spis nekde v nastaveni TV? uz sem provozoval nekolik HDMI zarizeni na svych grafikach a tohle se mi nikdy nestalo.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“