Ahoj mám takovej problíém kolísá mi signál wifiny
Link Qaulity 100%
signal strenght 80%
noise strenght 0% a pak to vleze na 70% a ty přezchozí signáli to hodíkolem 50% a pak to zase vyleze na 100%
v tu dobu se i spomalí stahování popřípadě skoči na 0kb/s posilam OBRÁZEK grafu
Router mám: Zixel P660HW-T3 v2
OS je: Windows 7
Wi-fi v pc je: Ralink RT61 Turbo Wireles LAN Card
a připojenej sem na dálku cca 12M v bytě
Beží mi to na kanále 11 a když zkusím jiný tak to má vliv ale pořád to dělá +- to samé
prosím pomožte mi ono to někdy dost štve. předem moc děkuji
PS: omlouvám se za nahrání obrázku na uloz.to o nicem jinem nevim
Wi-fi kolísání
Moderátor: Don
- esfilip
- Začátečník

-
- ttx
- Začátečník

-
Re: Wi-fi kolísání
Uvedeny problem je typickym prikladom spojenia cez prekazky so smerovou antenou a za pouzitia vykonu nastaveneho na AP aj na rt61 na max.hodnotu.
Cez prekazky (steny) musis byt vybaveny inym druhom anten (smerove su najlepsie) a to na obidvoch stranach pokial mozno, inak to chodi tak ako na tom obrazku.
Ake mas drivery pre rt61? (zo systemu, alebo tie co boli ku karte na CD?)
Cez prekazky (steny) musis byt vybaveny inym druhom anten (smerove su najlepsie) a to na obidvoch stranach pokial mozno, inak to chodi tak ako na tom obrazku.
Ake mas drivery pre rt61? (zo systemu, alebo tie co boli ku karte na CD?)
- esfilip
- Začátečník

-
Instaloval jsem tam
IS_AP_STA_6x_D-1.2.6.0_VA-2.1.3.0_RU-2.2.0.0_VA-2.2.5.0_AU-2.1.0.0_VA-2.1.0.0_120908_1.0.7.0_Free
a pak mi windows nabídnul opdate driveru tak sem je stahnul a v programu to píše
RaConfig Version 2.2.5.0
Driver version 3.0.9.0
EEPROM Version 1.0
Firmware Version 1.2
IS_AP_STA_6x_D-1.2.6.0_VA-2.1.3.0_RU-2.2.0.0_VA-2.2.5.0_AU-2.1.0.0_VA-2.1.0.0_120908_1.0.7.0_Free
a pak mi windows nabídnul opdate driveru tak sem je stahnul a v programu to píše
RaConfig Version 2.2.5.0
Driver version 3.0.9.0
EEPROM Version 1.0
Firmware Version 1.2
- ttx
- Začátečník

-
Ako pardon, ako tak po sebe citam, mam tam jednu vaznu chybu.
Malo to zniet takto:
Uvedeny problem je typickym prikladom spojenia cez prekazky so vsesmerovou antenou...
Ty pouzivas aku antenu a kolko prekazok mas medzi AP a pocitacom.
Orazok grafu je fajn, este by si mohol nakreslit situacny plan, ked mas umiestneny AP, kde prijimas signal a co je medzi tym. 100% sila signalu by mohla napovedat, ze v tom istom priestore je AP aj pocitac, ale nezda sa mi ta vzdialenost. 12m na dialku v byte nema ziadny jednotlivy priestor pokial to neni skolska telocvicna.
Pokial by sa jednalo o spojenie cez prekazky, tak kolisanie je normalne. Da sa trocha obmedzit, ale vzdy nejake zostane.
Malo to zniet takto:
Uvedeny problem je typickym prikladom spojenia cez prekazky so vsesmerovou antenou...
Ty pouzivas aku antenu a kolko prekazok mas medzi AP a pocitacom.
Orazok grafu je fajn, este by si mohol nakreslit situacny plan, ked mas umiestneny AP, kde prijimas signal a co je medzi tym. 100% sila signalu by mohla napovedat, ze v tom istom priestore je AP aj pocitac, ale nezda sa mi ta vzdialenost. 12m na dialku v byte nema ziadny jednotlivy priestor pokial to neni skolska telocvicna.
Pokial by sa jednalo o spojenie cez prekazky, tak kolisanie je normalne. Da sa trocha obmedzit, ale vzdy nejake zostane.