Bezdrátová klávesnice + myš

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
vision69
Nováček
Nováček

Bezdrátová klávesnice + myš

Příspěvek od vision69 »

Koupil jsem si set Genius SlimSta​r 801 s tím, že má dosah do 10m.
Bohužel mi dělá problémy i na 1m.
Rád bych tento set vyměnil za jiný a proto prosím o doporučení dobré bezdrátové klávesnice s myší s bezproblémovým dosahem alespoň 3-4m. Stačí mi úplně obyčejná klávesnice, pokud možno co nejmenší a nejslabší (slim), protože jí mám v obýváku na konferenčním stolku.
Moc Děkuji.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Bezdrátová klávesnice + myš

Příspěvek od LiveBomb »

Mrkni na neco od Logitechu.
Btw. zkusil bych nejdriv prijimac umistit tak aby na nej klavesnice a mys videla.... Mel sem podobny problem - case pod stolem, reciver v usbcku a mys nad nim.

Obrázek Obrázek
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
vision69
Nováček
Nováček

Re: Bezdrátová klávesnice + myš

Příspěvek od vision69 »

Přijímač mám umístěný dobře a přesto to funguje max. z 1 metru.
Asi můj set vyměním za tohle: Logitech Wireless Desktop MK250.
Má někdo s tímto setem zkušenosti?
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“