taktování USB?

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
kaufly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

taktování USB?

Příspěvek od kaufly »

Zdravím, nevím zda li jsem ve správné diskuzi ale nevěděl jsem kam to jdát.. ale věci..
slyšel jsem otom že jde nějak taktovat USB port nato aby pracoval s myší na větší frekvenci.. nevíte někdo jak se to dá udělat? Děkuji za rady..
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: taktování USB?

Příspěvek od yuri.cs »

Pod XP to byla zalezitost 2 kliknuti. Pod Vistama a Win 7 je to o dost narocnejsi. Kazdopadne za tu trochu namahy ten vysledek stoji :)

Navod i pro Win7 v materstine: Ovladnete svou mys.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Tak to kašlu vyhodit si všechny USB, tak se nikam nedostanu, ani s pomocí klávesových zkratek. Né že bych to neuměl, ale klávesnice je taky USB
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
kaufly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaufly »

yuri.cs píše:Pod XP to byla zalezitost 2 kliknuti. Pod Vistama a Win 7 je to o dost narocnejsi. Kazdopadne za tu trochu namahy ten vysledek stoji :)

Navod i pro Win7 v materstine: Ovladnete svou mys.
ten článek mě motivoval, jen je to na mě moc složitý :D
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“