Zdravím, nevím zda li jsem ve správné diskuzi ale nevěděl jsem kam to jdát.. ale věci..
slyšel jsem otom že jde nějak taktovat USB port nato aby pracoval s myší na větší frekvenci.. nevíte někdo jak se to dá udělat? Děkuji za rady..
taktování USB?
- kaufly
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
taktování USB?
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
- yuri.cs
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: taktování USB?
Pod XP to byla zalezitost 2 kliknuti. Pod Vistama a Win 7 je to o dost narocnejsi. Kazdopadne za tu trochu namahy ten vysledek stoji
Navod i pro Win7 v materstine: Ovladnete svou mys.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- veteran13
- Začátečník
Tak to kašlu vyhodit si všechny USB, tak se nikam nedostanu, ani s pomocí klávesových zkratek. Né že bych to neuměl, ale klávesnice je taky USB
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- kaufly
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ten článek mě motivoval, jen je to na mě moc složitýyuri.cs píše:Pod XP to byla zalezitost 2 kliknuti. Pod Vistama a Win 7 je to o dost narocnejsi. Kazdopadne za tu trochu namahy ten vysledek stoji
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze