Koupil jsem si mikrofon RH SOUND HSMC 001 a phantomový napáječ RH SOUND PS 100. Zvukovku mám integrovanou na desce (nekvalitní). Teď je velká otázka co myslíte mám investovat do nějaké zvukové karty nebo mám prodat co sem koupil a koupit USB mikrofon ? Chci co nejlepší zvuk na mluvené slovo ale zas za rozumnou cenu.
díky
Co pro mluvené slovo ?
Moderátor: CageJ
- VoxMortis
- Nováček

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

Re: Co pro mluvené slovo ?
No, to už sis asi p=sral tím RH soundem.... Mikrofony typicky Shure nebo Sennheiser.
Řešil bych to asi mixem Akiyama MX-1 USB a nějakým kvalitnějším mikrofonem...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- VoxMortis
- Nováček

-
Má ten mix phantomový napáječ ? Prý ten pult má špatný fader. Nejlevnější a nejlepší varianta je ten mix + jiný mikrofon ? Jaký mikrofon doporučujete ? Jaký máte názor na Numark M1. Taky by šel ? Není opravdu lepší varianta USB mikrofon ?
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Já mám na prodej zvukovku (ESI MAYA44), která fantomové napájení má. Pokud bys měl zájem, napiš sz.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- monkey
- Nováček

-
nesouhlas. Ten mikrofon ve své třídě nemá žádnou konkurenci (zarozumnou cenu), určitě svépomoci dosáhneš kvalitní nahrávky tento mikrofon je výborný vtom že nemá pevné tělo a dá se upravit myslím že na spoustě forech najdeš lidi co ti poradí jak na to, než s mikrofonem za 2000-2500. Každopádně je lepší investovat do zvukárny např. M audio poměr ceny vykon. Dá se dobře vybrat a mají spoustu možnotí a hlavně podporu ASIO.crashPC píše:No, to už sis asi p=sral tím RH soundem.... Mikrofony typicky Shure nebo Sennheiser.
Re. neřešil bych takovéhle věci nikdy na takových forech.
- crashPC
- Mírně pokročilý

monkey: nezapírám, že jde o osobní názor a preferenci. Někomu to třeba opravdu může stačit, záleží na použití. Každopádně bych se s tím mezi profíky moc netlačil. Jakmile do toho bude mět mluvit nějaká celebrita, pošle vás s tím do ři.... ehm, ke smrduté zkáze....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD