potykam se s problemem - nahodne BSOD s hlaskou "A clock interrupt was not received on a secondary processor within the allocated time interval".
Stava se mi to uz nejakou dobu, nejdrive jsem svadel vsechny problemy na zvukovku, ale ted, kdyz je zvuk vyresen jsem se dogooglil k problemu s procesorem.
Moje sestava:
Asus M2N-E (AM2) (arctic cooling chladic, presny nazev si nepamatuju, ale problemy s teplotou nemam)
AMD 64 X2 6000+ (nikdy netaktováno)
Gigabite Nvidia 275...
System Win 7 64bit Ultimate
Win 7 pouzivam asi 9 mesicu, pred tim na XP (32bit) nebyly absolutne zadne problemy. Tento fakt me vedl k zaveru, ze musi byt problem v nejakych ovladacich pro 64bit verzi sedmicek. Bohuzel vsechny mam nejnovejsi, for jsem prolezl desitky s podobnymi problemy, nikde jsem ovsem nenasel radu jak me modre smrti vyresit. V hodne pripadech se jednalo o problemy pri O.C., to jsem ja nikdy nedelal, jindy slo o aktualizace biosu, tu mam..atd.
Napadlo me i podtaktovani, max vykon ted nepotrebuju, ale podle dalsich postu co jsem tady videl AM sockety taktovani moc neholduji..
Chtel bych nejakym zpusobem zjistit, jestli je chyba opravdu v ovladacich (i kdyz to se mi u procesoru zda divne??), nebo jestli neni primo problem s hardware - jakym softem overit? Stejne se mi nechce verit, ze by procesor odesel pri prechodu na jinou verzi win... spis si myslim, ze bude problem nejake kompatibility pri 64bit..
Jen pro upresneni - BSOD je absolutne nahodne, nekdy z klidu ve win, nekdy ze sledovani filmu pres bsplayer, u starcraftu 2 temer u kazde hry, naopak u mafie 2 treba az po hodine a pul a nebo vubec..
Predem dekuji za vase nazory