Co umí Re-author v DVD Shrinku 2.3?
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co umí Re-author v DVD Shrinku 2.3?
Můžete mi někdo poradit, jak v DVD Shrinku v Re-authorovi uspořádat věci tak, aby byly jako na orig. DVD? Když jsem z orig. DVD vytahal jen potřebný věci na svoje DVD (jde o film a film o filmu) v pořádí, jaké DVD Shrink uvedl, čekal jsem, že v DVD přehrávači načtu menu, kde bude k dispozici pouze film a právě jeden tehle bonus (film o filmu). Jenže to DVD se začlo hned přehrávat a byl do něj puštěnej zvuk z toho bonusu. Zvuk bonusu šel sice vypnout a film šel v dál pohodě i se svým zvukem, ale bonus byl tím pádem ztracen, protože neexistuje menu, které by na něj odkázalo.
Potřeboval bych nějakej help, jak můžu v Re-authorovi vytvořit stejný složky, jaký DVD Shrink zobrazuje při načtení orig. DVD. Tedy něco jako Menu, Extras, Bonus (nebo jak to tam vlastně je!?).
Nebo existuje nějaký jiný SW, který umí udělat image DVDčka a vybrat z něj, co chci a udělat různé komprimace?
Děkuji!
Potřeboval bych nějakej help, jak můžu v Re-authorovi vytvořit stejný složky, jaký DVD Shrink zobrazuje při načtení orig. DVD. Tedy něco jako Menu, Extras, Bonus (nebo jak to tam vlastně je!?).
Nebo existuje nějaký jiný SW, který umí udělat image DVDčka a vybrat z něj, co chci a udělat různé komprimace?
Děkuji!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No pokud pouzijes re -author, tak to prave znamena, ze vubec nechces menu atd. pouzivat, davas tam jen jednotlivy časti toho DVD...
Pokud by si chtel i menu, dej kopirovat normalne cely DVD,ale bonusy ktery nechces nastav jako "still pictures" - potom zustane zachovana struktura DVD.
Pokud by si chtel i menu, dej kopirovat normalne cely DVD,ale bonusy ktery nechces nastav jako "still pictures" - potom zustane zachovana struktura DVD.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Nebo vem CloneDVD od Slysoftu ( http://www.slysoft.com/en/download.html ). Ten umí odebrat vybrané bonusy a zachovat menu 
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sentenced píše:No pokud pouzijes re -author, tak to prave znamena, ze vubec nechces menu atd. pouzivat, davas tam jen jednotlivy časti toho DVD...
A to "Still pictures" znamená, že je to vymaže? To se mi nezdá ne? Máš to vyzkoušený?
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, je to vlastne maximum, co je pro tebe schopen DVD shrink udelat, pokud chces zachovat menu... Z bonusu udelas staticky obrazky, ktery zaberou daleko min mista, ale uplne slavny to stejne neni...JanHavlicek píše:Ne nevymaže, akorát to tu část promění na obrázky (alespoň myslímCROSS píše:A to "Still pictures" znamená, že je to vymaže? To se mi nezdá ne? Máš to vyzkoušený?) a zabere to mnohem míň místa
Proto je tam moznost re-author, proste si nechat jen ten film a ostatni dat pryč, protoze bonusy suxxx
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Butch
- Středně pokročilý

Sentenced píše:....
Proto je tam moznost re-author, proste si nechat jen ten film a ostatni dat pryč, protoze bonusy suxxx
JJ navíc při použití funkce re-author lze nastavit defaultní zvukovou stopu a titulky, které se mají pustit při spuštění filmu.
Samozřemě že to pak můžeš během přehrávání nastavit jinak.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sentenced píše:Presne tak, je to vlastne maximum, co je pro tebe schopen DVD shrink udelat, pokud chces zachovat menu... Z bonusu udelas staticky obrazky, ktery zaberou daleko min mista, ale uplne slavny to stejne neni...JanHavlicek píše: Ne nevymaže, akorát to tu část promění na obrázky (alespoň myslím) a zabere to mnohem míň místa
Já bych právě chtěl, aby tam ty obrázky ani nebyly. Prostě z 10 věcí, který na každým DVD jsou, nechat třeba jen 2 nebo 3 a zbytku se 100% zbavit. Zkusím ještě, co zvládne CloneDVD, zatím nevím, jak na to, jednou už jsem to tuším zkoušel a CloneDVD mi nechtěl udělat image kvůli autorským právům, jestli se nemýlím, už je to dávno. Ještě dám vědět.
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: