Gigabyte GM-M6880 problém

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
duvid
Nováček
Nováček

Gigabyte GM-M6880 problém

Příspěvek od duvid »

Dnes mi přišla tato myš, a za nemůžu ji za žádnou cenu nainstalovat :( Mám win xp, stáhnu ovladače a nainstalauju, restartuju a po restartu myš stále nefunguje a chce po mě nainstalovat ovladač k BUFFALO wired optical mouse, bohužel ovladač winy nenajdou a to ani v PC dokonce ve složce s instalací(obasahuje i složku drivers) stahuju tyto ovladače http://gigabyte.com/products/product-pa ... 96&dl=1#dl
Zkoušel jsem jí v notebooku s WIN7 a tam myš funguje bez problému dokonce i bez ovladačů... zkoušel jsem všechno možný jako jíné usb , odinstalovat všechny myši ale bez výsledku :( Poradí mi někdo?
duvid
Nováček
Nováček

Re: Gigabyte GM-M6880 problém

Příspěvek od duvid »

Děkuju za všechny rady, pomohl jsem si sám.... :evil:
Betrayer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Betrayer »

Nechcem zakladat nove vlakno tak to napisem sem...Dnes som si zakupil mys Gigabyte gm-m8000...pred zapnutim pc som staru mysku vytiahol z portu a zastrcil namiesto nej novu mysku...zapol som pc a nova mys fungovala, potom som este doinstaloval aplikaciu dodanu k myske a mys stale fungovala...no po kratkom case sa akoby kurzor zasekol na jednom mieste...prave i lave tlacitko mysi funguje len sa neda hybat s kurzorom, funguje i koliesko, mys sa zda byt funkcna...neviem kde moze byt problem...skusal som restart windows i zapojenie starej mysky a ta s prehladom funguje...prosim poradte mi kde by mohol byt problem...dakujem
MB: Asus P6TD Deluxe, CPU: Intel Core i7 920 D0 + Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, GPU: ATI Sapphire HD 5870 1GB Vapor-X, HDD: Samsung Spinpoint F1 1TB, RAM: 3x2 GB kit DDR3 Kingston HyperX 2000MHz CL9, PS: Corsair Power Supply HX 850W, CASE: Cooler Master HAF 932
Betrayer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Betrayer »

Tak co nikto mi nedokaze pomoct co s tym? Dnes som si vsimol ze laser nesvieti, moze byt problem tam? No ak ano tak tomu nechapem, mys mi bezala maximalne 5 minut...
MB: Asus P6TD Deluxe, CPU: Intel Core i7 920 D0 + Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, GPU: ATI Sapphire HD 5870 1GB Vapor-X, HDD: Samsung Spinpoint F1 1TB, RAM: 3x2 GB kit DDR3 Kingston HyperX 2000MHz CL9, PS: Corsair Power Supply HX 850W, CASE: Cooler Master HAF 932
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“