Problém s připojením.

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problém s připojením.

Příspěvek od Mr. Dirk »

Celkem mě nemile překvapil jeden problém.

Koupil jsem si krabicovou verzi Windows 7 Professional. Po úspěšné instalaci zjišťuji, že pro moji WMM3000 PCI nejsou ovladače pro Win 7, nefungovali ani bety pro VIsty. Ok nevadí. Koupil jsem TP-Link TPWN353GD, nainstaloval ovladače, zkouším se připojit k svojí síti, ale ukazuje to že se nemohl připojit. Zkusím to přes utilitku od výrobce - taky nic. Hledám nějaké nastavení co by mohlo blbnout. Nic. Spustil sem původní OS na druhém disku - Win XP 64bit, nahodil ovladače a internet fachá bez problému....

Netuší někdo kde by mohl být problém? :(
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém s připojením.

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hmmm tak sem TP-Link vyměnil za nový Airlive WN300PCI a už všechno funguje jak má. :|
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Presne WMM-3000PCI jsem taky mel(jeste mam nekde)
s W7 64 bit jsem ji rozjel jen jednou a to jeste dost nestabilne.
Ovislink podporu proste pod W7 na tuhle kartu nema a ani mit nebude(psal jsem na podporu)

Tak jsem si koupil Asus PCE-N13 a ta uz funguje s W7 64 bit bezvadne.

Ten TP link ale na svych strankach nema napsanou podporu W7 pro TP-Link TPWN353GD, nemuze byt tohle opet stejny problem?

Ja uz bych rozhodne nekupoval wifi kde to nebude jasne napsane ze podporuje W7.

//edit, jo koukam ze uz jsi vyresil
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Ovladače na Win7 tam jsou, ale zjevně nefungují tak jak mají. No každopádně už to mám vyřešené. :)
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“