Čau mam takovej slušnej problém.. mám tv kartu Winfast TV 2000 XP expert a je tu problém se zvukem,prodože ta tv karta posílá zvuk zvlášt přes kabel do AUX_IN a já ho už na desce nemám ,mám novou ( základní deska : GIGABYTE MA790FX-DQ6 ) .
Nevíte někdo jak zprovoznit zvuk?
Winfast TV 2000 XP expert ► problém se zvukem
- Pijoun
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Winfast TV 2000 XP expert ► problém se zvukem
CPU: Intel Core i5 2500k 3,3ghz ,MB: ASUS P8P67 EVO ,RAM: Corsair Vengeance ěx4gb 1600mhz ,Grafika Ati Radeon sappjire hd 3870 cf ,HDD. ST barracuda 500gb,WD Cavair green 500gb
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Winfast TV 2000 XP expert ► problém se zvukem
uprav si kabel a zapoj ho do Line in.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- Pijoun
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
akorát nevim jak... potřeboval bych vedět jak a co a kam zapojit do jacku a pak do line in. nedaří se mi to vygooglovat... nemáte nějakou radu jak?
CPU: Intel Core i5 2500k 3,3ghz ,MB: ASUS P8P67 EVO ,RAM: Corsair Vengeance ěx4gb 1600mhz ,Grafika Ati Radeon sappjire hd 3870 cf ,HDD. ST barracuda 500gb,WD Cavair green 500gb
- SpeederBB
- Začátečník
-
Já mám podobnej problém. Mám novou sestavu, ale v tom snad problém není, protože když jsem tam měl Win XP 32bit, zvuk mi fungoval. (i když mi zase padal systém). Ale teď jsem dal Win7 64bit, nainstaloval příslušné ovladače pro 64bit W7, pak program WinFast PVR2, ale nejde mi zvuk. Kablík mám připojen na CD-IN a mělo by to přes tenhle konektor normálně fungovat a taky na WinXP to fungovalo. Zdá se mi, jakoby ovladač nebyl nainstalován kompetně, prostě ta audio část tam asi chybí. V nastavení programu, kde se nastavuje video vstup a audio vstup mám u obou jen to video. Nemá s tim někdo zkušenost? Díky.
EDIT: Problém vyřešen. Vůbec nevim jak, ale probojoval jsem se k nastavení, který jsem potřeboval. Povolil jsem směšovač. S těma Win7 ještě vůbec neumim.
EDIT: Problém vyřešen. Vůbec nevim jak, ale probojoval jsem se k nastavení, který jsem potřeboval. Povolil jsem směšovač. S těma Win7 ještě vůbec neumim.
MB: MSI 790FX-GD70 [1.1], CPU: AMD Phenom II X4 955 black edition, RAM: DDR3 1333 Kingston Value 2x2GB CL9 + Evolveo Zeppelin 2x2GB CL9, HDD:SSD Crucial MX500, Samsung SpinPoint F3 1TB VGA: Gigabyte nVidia GTX560 Ti Display: Samsung SyncMaster P2450H