nejsnazší převod DVD na Youtube?
- zombux
- Odborník PCT

nejsnazší převod DVD na Youtube?
nevím jestli jsem tak slepej že to tady nemůžu najít, může mi někdo doporučit program přesně na tohle? mám tu prostě na DVD pár videí které mám dostat na youtube. nejsou moje, takže se s tím nechci moc pleskat, samozřejmě ideální by byl nějaký freeware. možnost video dodatečně upravit (rozmazat některá místa kde jsou např. reklamy) je fajn, ale nevyžaduju. díky za radu.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Skim
- Začátečník

-
Re: nejsnazší převod DVD na Youtube?
Ahoj,
z freewarových aplikací bych Ti doporučil program DVDX2.2 (http://www.freewarefree.net/cd-and-dvd- ... /dvdx-220/ ). Jeden čas jsem s ním dělal a není špatný.
Z těch DVD je to totiž potřeba převést přímo do Mpeg2 formátu (kvůli zachování správného poměru stran (aspect ratio) a tak aplikace SUPER a podobné jiné univerzální (a konverze přes nekomprimovaný avi formát) odpadají (avi jako kontajner ten aspect nemá vůbec definovaný). S tím rozmazáním Ti bohužel asi nepomůžu, ale tento prográmek určo zkus. Kdyby se nedařilo, dej vědět, ještě se po něčem mrknu..
z freewarových aplikací bych Ti doporučil program DVDX2.2 (http://www.freewarefree.net/cd-and-dvd- ... /dvdx-220/ ). Jeden čas jsem s ním dělal a není špatný.
Z těch DVD je to totiž potřeba převést přímo do Mpeg2 formátu (kvůli zachování správného poměru stran (aspect ratio) a tak aplikace SUPER a podobné jiné univerzální (a konverze přes nekomprimovaný avi formát) odpadají (avi jako kontajner ten aspect nemá vůbec definovaný). S tím rozmazáním Ti bohužel asi nepomůžu, ale tento prográmek určo zkus. Kdyby se nedařilo, dej vědět, ještě se po něčem mrknu..
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- zombux
- Odborník PCT

Re: nejsnazší převod DVD na Youtube?
jo, zdá se že to celkem funguje, díky.
ignorelist: kremrole a dezoláti