Samospouštění monitoru Viewsonic vx2835wm

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
jakub666
Začátečník
Začátečník

Samospouštění monitoru Viewsonic vx2835wm

Příspěvek od jakub666 »

Zdravím,
poslední dobou (cca měsíc) se mi vždy stane to, že pokud nechám monitor puštěný při vypnutém PC, tak se mi sám od sebe rozsvítí do modra. Stejně mi svítil když jsem měl jenom připojený monitor, ale nebyl připojený HDMI kabelem k PC. Pak se někdy stane, že začne sama šíleně blikat kontrolka od tlačítka k zapnutí. Pokud ale vypnu PC a vypnu i monitor, je potom vcelku obtížný monitor opět nastartovat. Nejde vůbec zapnout a vždy když monitor zapnu, začne mi buď síleně blikat všemi rúznými barvami a nebo začne podivně bíle problikávat. Až potom co ho vypojím ze zásuvky a pustím až v době kdy běží počitač mi naběhne a funguje stejně jako kdy dřív.
Doufám, že jsem to napsal alespoň trošku srozumitelně, jelikož jsem opravdu nevěděl jak přesně to popsat. Kdyžtak se pokusím nahrát video až to zase začne blbnout.
Neví tedy někdo co by to mohlo být ? Mohlo by to být kabelem nebo monitor začíná odcházet ? Mám ještě 9 dní do konce záruky tak bych to kdyžtak ještě rád reklamoval, pokud by tedy bylo co.
Ještě se omlouvám za nadpis, nenapadlo mě nic pořádného. Kdyby měl nějaký mod lepší nápad na nadpis ať ho přepíše. Díky. :)
A předem díky za odpovědi.
bigolin
Nováček
Nováček

Re: Samospouštění monitoru Viewsonic vx2835wm

Příspěvek od bigolin »

urcite nevahej a utikej ho reklamovat v zaruce bude oprava zadarmo :)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

vypada to na problem s elektronikou tj asi odchazi nakej kondenzator. tj pokdu mas zaruku posli na reklamaci.
jakub666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakub666 »

Díky moc za odpovědi. Zajedu s tím na reklamaci co nejdřív to půjde. :)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“