Nová myš Microsoft ARC M. vs. Apple Wired Mighty M.

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Nová myš Microsoft ARC M. vs. Apple Wired Mighty M.

Příspěvek od EasyShare »

Ahoj všem IŤákum :-),
doposud používám náhradní myš Genius Netscroll 310 a už mě to pěkně štve. Tyhle malé myši nesnesu, když o ně nemohu mít opřenou dlaň. Vybírám teď myš nejlépe do 1000,-. Hlavně na běžné domácí používání (hraní her minimálně) a hlavně na grafiku (CAD, Photoshop). Jinak tablet zatím nepotřebuji...Jednou takovou podmínkou je bílá barva (jednoduše, chci aby designově zapadla). Pár věcí včetně klávesnice od Applu mi naprosto vyhovuje. Myslím, že i Apple wired mighty mouse by byla supr, ale ta cena přes 1300,- mi přijde moooc :-(...Microsoft ARC se mi moc líbí, ale bojím se rozměrů, že bude menší než standatní rozměry. Ani jednu myš jsem v reálu neviděl...Jinak myš chci používat bez podložky a na stole s hladkým povrchem... Kdyžtak děkuji za typy na jiné kousky, popř. za zkušenosti s těmito dvěma produkty :-)
GrEEEne
Nováček
Nováček

Re: Nová myš Microsoft ARC M. vs. Apple Wired Mighty M.

Příspěvek od GrEEEne »

Razer Pro Solution Pro V1.6
Ale nevím jestli se dá ještě někde sehnat. Taky je spíš na prsty než na dlaň. Nic jiného, slušného, bílého mě nenapadá.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“