Notebook - grafická karta, která sice má vlastní pamět, ale má nastaveno i sdílení z operační paměti počítače a já to chci vypnout. Tak a nevim kde. BIOS nic. Ve Winech, ani nVidia ovladačích jsem taky nic nenašel...nic jsem nevygooglil.
Je to někde? Popřípadě existuje na to nějaká utilitka? A pokud, jaká?
Jestli to nebude jako ma znamej notes, ze ma moznost volby integrovane grafiky a nebo te lepsi.
A muze mezi nima prepinat v biosu, ale kdyz zapne tu lepsi, tak si grafika vezme automaticky i cast ramky( i kdyz ma svych asi 512MB) a nastavit se to neda.
Nahod presny typ NB a treba nekdo bude vedet nebo dohledame kde to v biosu je.
Taky jeste muze byt problem 32bit system vs 4GB ramky, ale to tezko odhadovat.
Nahod konfiguraci vcetne typu nb a uvidime.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Hele v BIOSu fakt nic neni a nebo jsem úplně slepej.
NB: Dell Vostro 1510. Procák Core 2 Duo T8100 2,1Ghz, paměti 2GB, grafika NV 8400M GS 256MB vlastní a dalších 760MB nastaveno, jako sdílené z ramek (tohle info jsem našel v NV ovladačích)...Chtěl bych to sdílení úplně vypnout, a nebo množství sdílené paměti hodně snížit na minimum...Jo a operační systém Win 7 32-bit.
Byl bych hodně zklamanej, kdyby takováhle věc nešla nastavit, neb se mi zdá být dost podstatná pro chod počítače.
Kolega mi poradil, že by to mohla umět nějaká utilitka, ale potřeboval bych radu jaká.