Asus P5GDC /-Pro /Deluxe /-V Deluxe (775, 915P/915G + ICH6R)

Základní desky firmy Asus.

Moderátor: Eddward

pepakarel
Nováček
Nováček

Asus P5GDC /-Pro /Deluxe /-V Deluxe (775, 915P/915G + ICH6R)

Příspěvek od pepakarel »

Koupil
jsem desku ASUS P5GDC-V Deluxe a nemohu spustit integrovanou grafiku
stáhnul jsem již veškeré dostupné ovladače tak asi je špatná deska dík
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

1. zapnij ji v BIOSu...
2. vidis post? jestli jo, tak jede normalne...
pepakarel
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepakarel »

Bios mám zaplej ona běží na základní ovladače z xp ale nejdou hrát hry
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

pepakarel píše:Bios mám zaplej ona běží na základní ovladače z xp ale nejdou hrát hry
ako myslis nejdu hrat hry(directX mas?)?co vypise nieco, alebo sekaju?o ake hry ide? lebo na integrovanej grafike si toho fakt moc nezahras :wink:

\\ovladace z winXP = shit ovladace, pekne si tam nainstaluj najnovsie ovladace k tejto vga
pepakarel
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepakarel »

Jestliže nainstaluji ovladače tak tak se mi sekne počítač v nejepší situasi naběhne ale ve velkém rozlišení 1600*1600 a jakmile to chci změnit ta se restartuje počítač . Tohle je nová grafika od intelu a plněpodporuje již DirectX 9 hardwarová akcelerace, časování jádra 333MHZ a až 224MB video paměti což by hry mělo zvládnout.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

- pamet bych nastavil na 64-128, vic asi stejne nema cenu
- vykon stejne neni nic moc....
- DX9 mas nainstalovany?
- reinstall systemu si zkusil? :)
pepakarel
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepakarel »

Vyskoušel jsem skoro všechno možné proto skouším jestli nemá někdo stejnou desku nebo stejnou integrovanou grafiku jsou to všechny desky se soketem 775
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ovladače na chipset si pred instalaci ovladače na grafiku instaloval ??
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

pepakarel
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepakarel »

Jak na chipset tak na řadiče jsem ovladače nainstaloval .Dokonce jsem musel nainstalovat český XP aby to bylo stabylnější což by mělo být naopak.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jeste zkus pohrat s časováním pametí... prece jen grafika je integrovana a "žere" klasickou pamet. Je mozny, ze je to nestabilní kvuli tomu.

Taky otestuj pameti memtestem, aby problem nebyl v nich, pokud vse otestuješ a porad bude grafika v 3d rezimu padat, nezbyde ti nic jinyho nez reklamace.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

pepakarel
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepakarel »

Paměti sem projel goldmemori testem to by mělo stačit tak asi opravdu je špatná jinak dík
mars
Nováček
Nováček

PROBLÉM S MB ASUS P5GDC Deluxe

Příspěvek od mars »

Ahoj všem, koupil jsem novou MB ASUS P5GDC + P4 3GHz a mám tenhle problém. Pokud PC vypnu z oken (XP SP2) tak se počítač v 90 procentech do 20 sekund znova sám zapne. Pokud jej vypnu natvrdo tlačítkem než najedou okna nezapne se. Všechny komponenty mi předtím chodili OK s MB MSI i865E Neo2. Zdroj 350W. Neměl jste někdo podobný problém třeba i s jinou deskou? Díky za nápady.
milda58
Nováček
Nováček

restart

Příspěvek od milda58 »

Mam stejnou zkusenost, upresni jestli to nastalo po instalaci XP SP2??
mohlo by to byt prave tim.
maku
Začátečník
Začátečník

Re: restart

Příspěvek od maku »

milda58 píše:Mam stejnou zkusenost, upresni jestli to nastalo po instalaci XP SP2??
mohlo by to byt prave tim.
A zkousel jsi jine XP? Ja mam XP2 a vse bez problemu,zkus se kouknout do nastaveni\ovladaci panely\moznosti napajeni.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

a nemas ten kompl nahodou zapojenej do site (tim nemyslim 235V ani 400V :D ) pak by to mohlo byt WOL (wake on lan ) nebo neco podobneho
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16G @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
janfl
Nováček
Nováček

ASUS P5GDC Deluxe a ICH6

Příspěvek od janfl »

Potrebuji poradit, ma desku Asus P5GDC Deluxe, ktera by mela mit moznost zridit RAID pole Matrix. Bohuzel, kdyz chci nainstalovat Intel Applicatio Accelerator Matrix, hodi to hlasku ze nejde nainstalovat a v txt najdu, ze nepodporuje cipovou sadu 82801FB. Moc mne to neni jasny, protoze tato deska by to mela umet. Nemate s tim nekdo zkusenost?
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

A zkousel jsi to nastavit v BIOSu?
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
janfl
Nováček
Nováček

Příspěvek od janfl »

A kde presne, nic takoveho jsem tam nenasel.
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

K desce jsi dostal CD tak z nej nainstaluj RAID a nemusis to nastavovat v BIOSu. Jinak jak ten RAID nastavis v BIOSu tak je pomalejsi nabihani PC. Jinak jak budu doma tak ti napisu postup jak RAID nastavit v BIOSu. :wink:

PS: Koukni do prilozeneho manualu k MB je to tam taky napsano.
janfl
Nováček
Nováček

Příspěvek od janfl »

Zatim diky, vyzkousim to.
Odpovědět

Zpět na „Asus“