Jaky notebook staci na filmy
Moderátor: Don
- Vlada001
-
Jaky notebook staci na filmy
Shanim nejaky levny notebook a chtel bych na nem prehravat i filmy (DivX)
Poradte prosim jaka konfigurace by mela stacit?
procesor? grafika? RAM?...
Poradte prosim jaka konfigurace by mela stacit?
procesor? grafika? RAM?...
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vlada001
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Vlada001
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jo, no možná tady bude na prodej HP Omnibook s PIII procesorem na 600 MHz, 6GB HDD, ramka tuším 256MB ale nevím to jistě, síťovka, ... no a na ceně bysme se určitě domluvili
BTW: filmy na té mašině jedou taky
jediná blbá věc je záruka, v podstatě už žádná není, takže jen na vyzkoušení, na ceně bysme se určitě domluvili
BTW: filmy na té mašině jedou taky
jediná blbá věc je záruka, v podstatě už žádná není, takže jen na vyzkoušení, na ceně bysme se určitě domluvili
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Vlada001
-
Nevite o nejakych PC bazarech na netu. byl jsem na:
www.pcbazar.net
pc.bazos.cz/
www.pcbazar.cz
jinak jsem toho moc nenasel...
www.pcbazar.net
pc.bazos.cz/
www.pcbazar.cz
- podws
- Nováček
zkousej nejen bazary, ale i repasy:Vlada001 píše:Nevite o nejakych PC bazarech na netu. byl jsem na:
www.pcbazar.net
pc.bazos.cz/
www.pcbazar.cz
http://search.seznam.cz/?w=repasovan%E9 ... &r=&ie=iso
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2,66GHz | Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 | RAM: A-Data 2x2GB DDR II 800MHz Extreme Edition | VGA: GigaByte Radeon HD3870 GV-RX387512H 512MB | Sound: SB Creative Labs X-Fi Xtreme Music | HDD: Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATA II | PSU: CORSAIR HX520 | Case: Eurocase 8830
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Hmm co vím filmy ve slidní kvalitce běhají už na:
PIII 500,Ram 64Mb,vga nejlépe s vlastní pamětí alespoň 4Mb.
Myslým že pokuď koupíš notes s procesorem nad 500MHz,
s Ram alespoň 128Mb a grafikou 4Mb problém mít nebudeš.
Nebo ber notes mající paměť sdílenou s ram,při 256Mb ram pak není problém navolit v biosu,aby integrovná grafika mohla užít až 32mb paměti z ram.A filmy i některé starší hry budou běhat výborně.
Dnes není problém koupit třeba slušně výkonné IBM s PIII 750MHz,256Mb Ram,8Mb S3 Savage nebo obdobné modely s vga ATi za slušné koruny,tyto ntb si z filmy i postaršíma gameskama poradějí už velmy dobře.
Jinak starší notýsky mají mimo toho cos uvedl ty ještě na :
www.levnenotebooky.cz a dále na
levnenotebooky.com
levnapc.cz
kuku.cz
importer.cz
Myslým že pokuď koupíš notes s procesorem nad 500MHz,
s Ram alespoň 128Mb a grafikou 4Mb problém mít nebudeš.
Nebo ber notes mající paměť sdílenou s ram,při 256Mb ram pak není problém navolit v biosu,aby integrovná grafika mohla užít až 32mb paměti z ram.A filmy i některé starší hry budou běhat výborně.
Dnes není problém koupit třeba slušně výkonné IBM s PIII 750MHz,256Mb Ram,8Mb S3 Savage nebo obdobné modely s vga ATi za slušné koruny,tyto ntb si z filmy i postaršíma gameskama poradějí už velmy dobře.
Jinak starší notýsky mají mimo toho cos uvedl ty ještě na :
www.levnenotebooky.cz a dále na
levnenotebooky.com
levnapc.cz
kuku.cz
importer.cz
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- podws
- Nováček
S temi P500 bych souhlasil, ale mel videl jsem jeden DivX, ktery se sekal, mozna to byla vyjimka, ale radeji mit rezervu. Proste ne vybrat ne Minimum Requirements, ale Recommended.Luk píše:Hmm co vím filmy ve slidní kvalitce běhají už na:
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2,66GHz | Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 | RAM: A-Data 2x2GB DDR II 800MHz Extreme Edition | VGA: GigaByte Radeon HD3870 GV-RX387512H 512MB | Sound: SB Creative Labs X-Fi Xtreme Music | HDD: Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATA II | PSU: CORSAIR HX520 | Case: Eurocase 8830
- VvV4ck'I'
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak já přidám svou 3 dny starou zkušenost s kupováním notesu.
P II 400 Mhz, grafika 4 MB (nesdílená), Ram 128MB a filmy na tom jedou v pohodě. občas se to sice trošku hryzne, ale to spíš načítáním z DVD. takýto notes sem sehnal za 8k s DPH, ale mám i se zárukou na 12 měsíců, na aukcích se dá sehnat i za 5k.
P II 400 Mhz, grafika 4 MB (nesdílená), Ram 128MB a filmy na tom jedou v pohodě. občas se to sice trošku hryzne, ale to spíš načítáním z DVD. takýto notes sem sehnal za 8k s DPH, ale mám i se zárukou na 12 měsíců, na aukcích se dá sehnat i za 5k.
CPU:AMD Sempron 3000+ 2,0GHz/333MHz Socket A BOXDeska:Gigabyte GA-7VT880L - VIA KT880, LANRAM2xDIMM 256MB DDR PC400 (PC3200) CL3.0HDDMaxtor DiamondMax Plus 9 6Y160M0 - 160GB SATAGKClub3D ATI 9550 256MB(128bit), TV, DVI, aktivní chlazeníZdroj:Chieftec 410WCASESunbeamtech IC-SA-BA Samurai black - Middletower
VsamuraiVmodV 60%
http://www.wacky.czechian.net/tuning2.html
VsamuraiVmodV 60%
http://www.wacky.czechian.net/tuning2.html
- podws
- Nováček
Myslim, ze je to dobra volba i pro priznivce fotek. Nabizeji se sice ruzne nove vychytane LCD zobrazovac fotek s uzasne "velkymi" displeji , ale stoji to dost penez. Starsi levny notebook s velkou obrazovkou zastane stejnou funkci a navic se na nem daji poustet i ty filmy.VvV4ck'I' píše:Tak já přidám svou 3 dny starou zkušenost s kupováním notesu.