PC se neustále restartuje před Win. (po updatu ovladačů ATI)

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

PC se neustále restartuje před Win. (po updatu ovladačů ATI)

Příspěvek od ThomasVT »

zdravim, mam problem vcera jsem po delsi dobe zase updatoval ovladace, stahl jsem si http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... xp-64.aspx tuhle kompletni verzi, smazal jsem stare ovladace, restartoval pocitac, nainstaloval jsem nove ovladace, restartoval pocitac (jak se me to ptalo jestli to chci restartovat hned nebo pozdeji dal jsem hned) a pak uz se nezapnul, nacita mi to windows jakoby a pak kdyz se maj zobrazit okna uz tak se ukaze jenom mys, cerna obrazovka, to tam je asi 2s a restartne se a znova a znova... nezepta se me to ani na nouzovy rezim, netusim co bych tedka mel delat, za jakoukoliv radu diky... (ted jsem na pocitaci u brachy ale budu to prubezne kontrolovat)
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Re: PC se neustále restartuje před Win. (po updatu ovladačů ATI)

Příspěvek od ThomasVT »

tak se to jednoduse nakonec vyresilo pres F8 a posledni znama cfg kompu, zmena ovladacu na stary a jedem si, ale nechapu kdyz sem znova zkousel instal tech novych ovladacu neslo mi to... porad to stejny, to je mozny ze tam postli na stranky spatny ovladace oni??
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“