Nastavení kodeku K-lite, nastaveni ati catalyst

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
mikofirst
Nováček
Nováček

Nastavení kodeku K-lite, nastaveni ati catalyst

Příspěvek od mikofirst »

Ahoj,

Nainstaloval jsem kodeky K-lite pack na novem pc (w7 64b) ale kdyz pustim video 720p vidim takovy sum je to proste neostry, na svym minulim pc jsem kodeky jen nainstaloval a video bylo pekny dle rozlišení, zadny nastavovyni a ted to proste neni ono,takze se chci zeptat co nastavit ci pouzit nake jine kodeky.

A pak jeste kdyz pripojim monitor k pc pres HDMI tak nepouzije celou zobrazovaci plochu ale okroji asi 1cm z kazde strany, tak jsem v ati catalystu nastavil v scaling option oversreen, tak mi to zvestsil pres cely monitor ale po resetartu ci novym spustenim pc se to vzdy vrati to oriznute verze a kdyz jdu do nastaveni tak ten overscreen stale je staci to trosku soupnout a vrati se to do plne velikosti ale je to otravne pri kazdem startu W

dekuji za rady
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nastavení kodeku K-lite, nastaveni ati catalyst

Příspěvek od myom »

1. rada: odinstaluj kodec pack
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Co maji vsichni s temi kodeky? Vzdyt dneska na to staci MPC:HC nebo jinej prehravac....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

protoze mezi nactiletymi odborniky leti rada - chybi ti kodeky... :roll:
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“