Jaký program pro on-line televizi ?
- ppromi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký program pro on-line televizi ?
Zdar, jaký doporučujete program pro on-line vysílání tak, aby tam bylo co nejvíce českých pořadů ?
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
- Lojza
- Začátečník

Re: Jaký program pro on-line televizi ?
Dobré je to na http://zapni.tv/
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Já používám asi to nej co muze být -ppromi píše:Zdar, jaký doporučujete program pro on-line vysílání tak, aby tam bylo co nejvíce českých pořadů ?
jedná se o VLC player do kterého se jakoby integruje Playlst (soubor) - ja tam cca 60 programu.
Vše je v rozliseni vetsinou 720x576 - nekteré kanaly (hudebni) v nizsim rozlisení.
Bohužel je to hodně často přetíženo a nekteré programy s vysokym rozlisenim se sekaji. (1,2,,prima,nova...), ale spousta jede krasne plynule.
Já tento spusob s VLC Playerem povazuji za nejlepsi reseni.
Bohuzel je vhodne mit 8mbit download - u nekterych programu staci i 3 mbit - je to jak kde a jak kdy. Asi je to hodne pouzivano a tedy zatíženo. Kvylitní to byvá v noci.
Chce to proste rychlý net.
Pokud chces ten Playlist s temi 60ti programy, tak ti jej muzu poslat na email - je to malý soubor - nekolik kb. (+ primitivní navod jak na to)
- Lojza
- Začátečník

Tak rychlé připojení to chce hlavně pro HD kanály typu Nova HD, Barandov, Prima COOL a podobně. Ty opravdu jedou na 8 Mbit. Přes ty stránky jak jsem psal jdou pouštět televize z mnoha zemí a používají se na to přehrávače VLC Player, Windows Media Player a tak, nebo jak si to kdo nastaví.
- ppromi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, dík hoši ..., o internet nemám nouzi
. A jinak nějaký programy v nízkým rozlišení jak je nova, prima ..., to nepotřebuju, to mám v televizi 
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !