Více http://games.tiscali.cz/preview/dota-2- ... 2011-53941
a http://www.eurogamer.cz/articles/oznameni-dota-2
Moderátor: Baneshee

Tak to by sis to asi měl zahrát déle...dark-han píše: Jinak HoN jsem hral asi 10 minut a nějak mě moc nenadchnul. Proč opoštět originál, když HoN je jenom přesnou kopii v lepší grafice(hral jsem za nějakýho syllabeara a ten měl skilly totožny s tym co v DoTě)?
V HoNu je ve špičce online 35 000 lidí, takže si myslím, že na Dotu 2 přejdou jak HoN hráči, tak i Dota 1 hráči. A nebude jich málo.DoTa 2 nebude mít ten stejný rozměr jako původní hra a néé každemu by se přechod (nedejbože do 3D) mohl libit.

to byl účel...dark-han píše:Jinak HoN jsem hral asi 10 minut a nějak mě moc nenadchnul. Proč opoštět originál, když HoN je jenom přesnou kopii v lepší grafice(hral jsem za nějakýho syllabeara a ten měl skilly totožny s tym co v DoTě)?

No nevim no ale ani s jednim co jsi napsal tak nemám problem... na gareně si založíš hru např. lvl 15+ , všechny zkratky ktery chcu si naprogramuju tak,že u každyho hera je mám stejny takže taky no problem a rozlišení wara přes jednoduchej program si taky nastavim bez problemu za 3 sekundy.Vivec píše:to byl účel...dark-han píše:Jinak HoN jsem hral asi 10 minut a nějak mě moc nenadchnul. Proč opoštět originál, když HoN je jenom přesnou kopii v lepší grafice(hral jsem za nějakýho syllabeara a ten měl skilly totožny s tym co v DoTě)?
výhoda HoNu je v interface, jednoduchý statistiky podle kterejch se zařadíš do hry s podobnejma lidma, klávesový zkratky pořád stejně a další kupa podobnejch fíčur, kvůli kterejm je ta hra mnohem přívětivější
+ třeba ta grafika a možnost nastavit i větší rozlišení než 1024*768, nebo co je v W3

ad první odstavec: ale to je přesně to o čem mluvim, já nechci řešit další utilitky a nastavování, chci zapnout hru a jet...dark-han píše:No nevim no ale ani s jednim co jsi napsal tak nemám problem... na gareně si založíš hru např. lvl 15+ , všechny zkratky ktery chcu si naprogramuju tak,že u každyho hera je mám stejny takže taky no problem a rozlišení wara přes jednoduchej program si taky nastavim bez problemu za 3 sekundy.
No a to co vydá IceFrog v nové mapě DoTy tak ty samé změny se objeví i v HoN?
Jinak do dalšiho dílu DoTy by se měli spíš zaměřit na ty "problemy" které si ty vytknul + třeba opětovné připojení do hry...

Kdyby to tam neudělali, tak by ani nebyl důvod hrát Dotu 2.dark-han píše: Jinak do dalšiho dílu DoTy by se měli spíš zaměřit na ty "problemy" které si ty vytknul + třeba opětovné připojení do hry...
30$HoN ale není free to play ne?

Jo, bude to jako mapa do Starcraftu 2.Maddogg píše: to jakubom: pomalé to je, to je pravda... btw netušil jsem že blizzard dělá nějakou svoji dotu...