Založení české komunity Urban Terror ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Založení české komunity Urban Terror ?

Příspěvek od ppromi »

Zdar, neměl by někdo zájem mi pomoci se založením české Urban Terror komunity a kromě webu, serverů hru i tak trochu seznámit s českým národem ? 8-) Kdyby se někdo našel, kdo by do toho šel, byl bych rád ..., pro začátek by to chtělo udělat pořádnej webík, ale to já sámnezvládnu... :(
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Re: Založení české komunity Urban Terror ?

Příspěvek od ondra.palas »

Ahoj,
Urban Terror jsem hrál docela dlouho (cca 5 let), jestli máš stejný nick i ve hře, tak jsme se několikrát potkali. Nevím, jestli je to perspektivní, něco takového podnikat teď, když už je hra dávno za zenitem. Tím neříkám, že je špatná, ale nové hráče už asi těžko přitáhne, nemá jim moc co nabídnout. Já už jsem ji taky smazal, ale třeba se k ní ještě někdy vrátím.
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ppromi »

nn, to jsem určitě nebyl já ..., hra má pořád oc nabídnout ..., liší se od ostatních tím, že není placená :wink:
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Takových neplacených her jsou mraky, a co nabídnout nemá ani jedna. Je to křáp, neplacený pro to že by ho nikdo nekupoval :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“