cely den jsem normalne pc pouzival hral bad company 2 vse bez problemu pak jsem nainstaloval service pack 3 mam windows xp a po nainstalovani service packu se pc vyplo jako kdybych dal start vypnout a kdyz se vyplo neslo zapnout tak sem vypnul a zapnul zdroj a vse ok service pack se nakonfiguroval a pc bezi v pohode jen mam strach jestli neni neco spatne doufam ze to bylo tim service packem dekuji za odpovedi
Taktovani amd phenom x2 +otevreni 4 jadra mensi dotaz
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- kuba963
- Začátečník

-
Taktovani amd phenom x2 +otevreni 4 jadra mensi dotaz
Zdravim v patek jsem si koupil phenom x2 555 black edition a pretaktoval na 3,6ghz a aktivoval zbyla dve jadra linx to projel v pohode teploty taky byly ok 35 a 55 stupnu http://screenshot.posterus.cz/4XBLD/
cely den jsem normalne pc pouzival hral bad company 2 vse bez problemu pak jsem nainstaloval service pack 3 mam windows xp a po nainstalovani service packu se pc vyplo jako kdybych dal start vypnout a kdyz se vyplo neslo zapnout tak sem vypnul a zapnul zdroj a vse ok service pack se nakonfiguroval a pc bezi v pohode jen mam strach jestli neni neco spatne doufam ze to bylo tim service packem dekuji za odpovedi
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Taktovani amd phenom x2 +otevreni 4 jadra mensi dotaz
Hlavně LinX nastav na 14000 a 15x, tohle je jen taková "flákačka" pro ten procesor
A jestli to LinX projede, máš to stabilní 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- kuba963
- Začátečník

-
ok
ale snad to bude dobry protoze jsem hral tak hodku gta 4 a 3 hodky bad company 2 a v pohode tak snad jo 
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No může a nemusí
Omylem jsem jednou hrál několik her a celkem dlouho na 3.85GHZ a pak jsem zjistil, že to bylo na defaultním napětí, přitom na stabilitu potřebuji 1.45V
Ale u tebe věřím, že to bude OK 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- kuba963
- Začátečník

-
ok dekuju moc a jeste bych se chtel zeptat na gta 4 jede mi krasne plynule 30-60 fps sem z toho uplne vybzikanej
:D:) ale skoro vsechno mam na very high ale nektery veci uz nejdou napr textury ty jsou jenom na medium nebo dohlednost vim ze je to nedostatkem graficky pameti ale napr u hd4650 ktera ma 1gb pamet me to pustilo a to je hd5770 o hodne vykonnejsi neznate nakej fix co by toto opravil?protoze si chci gta 4 uzit fakt na maximum se vsim vsudy dekuju moc 
- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Fix? Máš hru opatchovanou? Nic jinýho nevymyslíš..
- kuba963
- Začátečník

-
jo mam patch 1.4 ale myslim ze mam nastaveny textury na medium a kdyz je chci dat na very high tak em to nepusti kuli nedostatku graficky pameti takhle to aj bylo u gtx260

- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Thread o taktovani a odemykani 555BE je tady: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 57&start=0
Jak obejit omezeni VGA pameti v GTA4 treba tady: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 4#p7728154
Laskave pouzij hledani nez se budes ptat na to, co se tu uz x-krat resilo
Jak obejit omezeni VGA pameti v GTA4 treba tady: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 4#p7728154
Laskave pouzij hledani nez se budes ptat na to, co se tu uz x-krat resilo
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- kuba963
- Začátečník

-
dekuju moc s tim gta
)) jeste mam ale dotaz mam tento chladic http://www.alza.cz/coolermaster-hyper-101-d155157.htm a chtel bych to na tech 4jadrech nataktovat na 4ghz nevim ale kolik do toho mam nejvic pustit napeti,videl jsem ze to jelo stabilne na 1,45 V ale to uz se mi zda moc,bojim se ze to odpalim nevite nekdo ¨kolik je max??? dekuji za odpovedi 
- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
S tímto chladičem na zvýšení napětí ani nemysli.
A procesory s odemčenými jádry nebývají moc stabilní na vysokých frekvencích. Jinak nejvíce se doporučuje 1,5V resp 1,55V. S tvým chladičem bude problém už někde na 1,4V.
A procesory s odemčenými jádry nebývají moc stabilní na vysokých frekvencích. Jinak nejvíce se doporučuje 1,5V resp 1,55V. S tvým chladičem bude problém už někde na 1,4V.
- kuba963
- Začátečník

-
v zatezi mam zatim 40-55 stupnu coz neni moc ... 
- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Co je zátěž? Testuješ už v tom linxu aspoň?
- kuba963
- Začátečník

-
testuju no.... a jeste gta 4 .. 
- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
gta 4 není zátěž, pusť si linx na 14000/5smyček na teploty, jinak na stabilitu 10minimálně. Jaké máš napětí teď v cpu-z?
- kuba963
- Začátečník

-
29-34 stupnu ... 
- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Napětí, né teploty 
- kuba963
- Začátečník

-
1,375 V v biosu nastaveny v cpu-z 1,36 a default je 1,35 
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to ještě celkem jde na ten chladič. Ale i když budeš pomalu zvyšovat napětí, tak hlídej teploty, aby v LinXu nešly přes 65°C
- kuba963
- Začátečník

-
ok
a mam dotaz v core temp mi to neukazuje teplotu jadra ale ? nevite co s tim???? 
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A co přesně to ukazuje v core tempu? Má to ukazovat jen jednu teplotu -> jádra