Když chci nainstalovat vmware, tak na mě vyskočí tato hláška. Zkoušel jsem verze 6 i 7. To samé vmware server.
Win 7 64bit
nevíte někdo co s tím? Když zadam do googlu vmware win7 instalace, tak každý odkaz je problematika instalace win7 ve Vmware. Ne instalace vmware na Win7.
vmware workastation/server
- Zub
- Začátečník

-
vmware workastation/server
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: vmware workastation/server
a pokud das ze se sw nainstaloval spravne stane se co?
nikdy jsem s vmware workstation nemel problem
mas v biosu povolenou virtualizaci?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nedávno jsem na prac notebooku (Win7 64-bit) instaloval VMware Workstation 7.x.x z prac. důvodů a instalace proběhla bez problémů. Netuším co by už při instalaci mohlo dělat problémy.Zub píše:...
Nemáš nainstalovaný ještě nějaký jiný program, který by využíval virtualizaci (např. VirtualBOX)?
BTW, proč instaluješ serverovou edici? Nainstaluj workstation edici, je mnohem levnější a pro prac. účely bohatě postačí.
//Možná že právě ta serverová edice s těmi svými features dělá problémy.
- Zub
- Začátečník

-
stane se jen že zmizí ta hláška.wallot píše:a pokud das ze se sw nainstaloval spravne stane se co?
Virtualizaci mam zapnutou, jelikož na stejném pc ale s win XP na druhým disku wmvare běží.
Krtek:
já jsem si stáhl trial jak workstation tak server. Obojí stejné, ale možná budeš mít pravdu s jiným programem na virtualizaci. Nedávno jsem zkoušel virtualbox. Doma vyzkoušim, zatim díky.