MCE ovladač

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
davidv
Nováček
Nováček

MCE ovladač

Příspěvek od davidv »

Zdravím, nemám zkušenosti s ovladači k PC a proto potřebuji poradit. Pokud koupím case se zabudovaným IR-receiverem (např. takový), jak se připojuje k základní desce? Jde mi o to že pokud budu mít desku jen s jedním PCIe slotem a do toho dám např. Wifi, nebudu to mít kam zapojit, nebo jestli se připojuje jiným způsobem (jako HDD, nebo mechanika). A ještě mě zájímá jestli půjde ovladačem (jako je např. na stránce výše) ovládat XBMC? Díky za rady
EDIT: Omlouvám se za špatnou sekci, ale nevšiml jsem si že skříně jsou ještě v sekci ostatní.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MCE ovladač

Příspěvek od Trinom »

Tak wifi můžeš dát do USB a tím celý problém vyřešit. Do desky se to určitě zapojovat nebude.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

No já bych naopak řekl, že se bude připojojat na USB header pin na MB... :?:
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

IR přijímač obvykle nemá USB výstup. Všechny, co jsem viděl měly svůj spešl. Nějaká deska ho i měla, ale to už je řadu let, co jsem to viděl naposled.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
davidv
Nováček
Nováček

Příspěvek od davidv »

Tak jsem stáhl manuál výrobce, a měli to udělané tak že se IR připojoval na interní USB na MB. Jinak díky za rady.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“