Kdyz spustim Mirrors Edge ukaze se input not supported

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kuba963
Začátečník
Začátečník

Kdyz spustim Mirrors Edge ukaze se input not supported

Příspěvek od kuba963 »

Zdravim ma sestava je nasledujici :Amd Phenom x4 B5 3,6 Ghz
Ati Sapphire Radeon Hd5770 512 mb ddr5
2Gb ramky ddr2 A-Data
Gigabyte Ga-Ma 770-ud3
550W Zdroj seasonic

Hru tedy zapnu a kdyz uz jakoby zcerna obrazovka a melo by se tam objevit nacitani Mirrors Edge misto toho se ukaze Input not Supported ale zvuk bezi nevite nekdo co s tim?Moje pc by si s timto melo bez problemu poradit na maximalni detaily i s AA tam myslim problem neni i catalysty mam aktualni 10.9 diky za rady :D
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Kdyz spustim Mirrors Edge ukaze se input not supported

Příspěvek od keistown »

Je to monitorem, hra bezi na default pri prvnim spusteni v takovym rozliseni a frekvenci jakou monitor nedokaze zobrazit. Mrknul bych na net jestli nejde v nejakym souboru rozliseni prenastavit rucne na rozliseni a refresh takovej, kterej by monitor zobrazil.
kuba963
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuba963 »

dekuju za rady monitorem to bude to je jasny ale vzdycky mi to slo tak nevim co to bude no :(
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

No tak se to asi nejak dodrbal config a hra ted nabiha v nepodporovanym rozliseni nebo obnovovaci frekvenci. Je ve slozce Dokumenty\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config tak ho smaz a melo by to zase jet. Jen si budes muset znovu nastavit grafiku a ovladani
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“