Zdravím, sice se jedná o celý počítač, ale jako zdroj problému jsem označil desku tak to strkám sem.
Cca na začátku minulého týdne mě začalo zlobit spouštění počítače. Nejdřív se pustil třeba až na potřetí, teď už ho přemlouvám klidně 10 minut. Ťuknu na start, roztočí se větráky, je slyšet jak se začnou roztáče disky, pak počítač kraťounce pípne (ale jen občas tak na 0,2s) a vypne se. Nejlepší na tom je že nemám speaker, takže nemám tušení co v tom kompu pípá

Všechno se děje ještě před načtením BIOSu (ani se nic nezobrazí na monitorech). Když se konečně chytne tak jede normálně jak má. Měl jsem přetaktovanej procesor a snížený časování pamětí. Všechno jsem hodil na default. Přes noc jsem nechal běžet memtestGold. Další noc jsem nechal běžet Orthos kde jsem dal stress CPU a RAM. Pak jsem i odpojil vše nepotřebné a skusil počítač nastartovat. Jedna RAMka (nezapínal se ale ani když byly obě vyndaný), disky odpojený mechanika a byla použita integrovaná grafika. Počítač ale stejně nenajel. Skusil jsem i vyměnit procesor za starý, který jsem z kompu vyndaval jako funkční a nic. Deska je na pohled nepoškozená (nafouklý kondy nic). Zdroj je rok starý Fortron GLN 350W. Zbytek sestavy: AMD Athlon 2GHz, A-Data vitesta 2GB CL4 (2x1GB) ATi 2600XT od Asusu a deska taky od asusu M2NPV-MX
Proto se ptám na váš názor, jestli opravdu deska odchází do křemíkovýho nebe, a nebo máte ještě nějakej nápad jak komp otestovat/opravit??
//edit Wilik - presun z desek