Nejspíš zdroj

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Krosna
Nováček
Nováček

Nejspíš zdroj

Příspěvek od Krosna »

Zdravim, přítelkyně ma problém na počítači a mam takový pocit že to bude zdrojem. Totiž podobný problém jsme měl před cca. rokem a byl to vážně zdroj, každopádně i tak se s vámi poradím :)

Takže problém je ten, že počítač podle jejich slov běží-každopádně jen jdou větráky=hučí :), ale monitor mrtvej. Samozřejmě monitor jsme zkoušeli a je v pořádku, takže mě napadá jen grafická karta a nebo ten zdroj a díky tomu, že podobný problem....no však víte :)

Otázka tedy zní, jak zjistit že to je zdroj nebo grafika? Nějáky návrhy? Mám takovou teorii, že pokud to je zdroj, tak proste nestíha napájet nejspíš grafiku, tím pádem nestíha monitor, pokud je tedy má teorie správná, tak by mohlo postačit změřit volty zdroje? .. No chrlte na mě návrhy, jsem z toho :?
Satepek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejspíš zdroj

Příspěvek od Satepek »

Tak chybí mi tu přehled sestavy, a info o zdroji máš po ruce silnější zdroj ? dle mne to bude spíš GK a bud jejím napájením nebo gk samotnou
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejspíš zdroj

Příspěvek od Jeltík »

Nebo by to mohla být deska a protože nevíme, jakou a jak starou sestavu, mohla by tam mít schovanýho králíčka :-)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“