Resp pockat ty zhruba dva nebo tri tydny(mesic?) co ma vyjit. Kdyz bude stat kolem 9tisic, tak na to pecu, do sedmi-osmi tisic bych asi do ni sel, zase dva roky by vydrzela.
Prijde mi lepsi koupit rovnou o dost rychlejsi grafiku nez tu R6850 a nadavat si ze za pul roku zase nebude stihat. Pak ji prodavat a jit do silnejsi az spadne na 6tku a znovu si nadavat ze jsem si vlastne mohl rovnou koupit drazsi grafiku a vyslo by me to lepe
To jenom uvazuju nahlas, ze ne vzdy se vyplati uplne setrit. Kdyz misto jedne hi-end za dva roky, koupim dve stredni tridy po roce pouzivani(vyjde to pak +/- stejne, ale u te stredni tridy chybi ten cca prvni pulrok kdy si temer vse clovek zapari na max)
Ve vetsine testu samozrejme neni srovnani s mou kartou, ale je tam 5770, ktera je vykonove podobna.
Co jsem vypozoroval, tak 6850 by byla ve vysledku asi jen o nejakych 20-30% rychlejsi.
Zatimco 6950ka by mela byt rychlejsi o dost nez 5870 a ve vysledku o 100% a vice rychlejsi nez moje soucasna R4850, coz uz by byl docela rozumny duvod pro upgrade - vice nez 2x silnejsi grafika.
Tak babo rad
Chci si zaparit Crysis a Split Second na max detaily v rozliseni 1680x1050 a to R4850 tezce nedava. Tak se trochu bojim ze pujdu do 6850, budu mit o 10-15 fps vice a bude to stejne naprd.
Vaha nekdo stejne jestli do 6850 jit nebo nejit nebo jsem v tom sam?