Vec sa má takto, je nas tu viacero ludi a kazdy pracujeme s databazou firiem vo svojom PC cez Excel a ked niekto potrebuje informacie s druhej databazy musime si pisat cez skype. Ja by som to mal rád vsetko v jednom a aby kazdy mal pristup citat a editovat v realnom case.
Potreboval bysom nieco jednoduche, v com by mohli pracovat ludia, ktory vidia PC iba v práci a hlavne aby to bolo v SK/CZ. Program bude vyuzivany v Callcentre a je samozrejme ze si ho zakúpim. Potrebný bude prístup z vnútra LAN siete.(z von to vyriesi hamachi) A uplne mi staci nieco kde bude nejaka databaza firiem a niekolko buniek ku kazdej. a prístup asi pre 10 uzivatelov
V čom takúto databazu ??
- ERROR141
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
V čom takúto databazu ??
NTB ASUS F5GL
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: V čom takúto databazu ??
pristup pro vice lidi najednou muzes vyresit i v excelu, staci soubor ulozit na jakemkoliv sdilenem miste, nastavit si sdileni v dokumentu, pristup pro lidi, pravidla pro updatovani a sledovani zmen, atd.
zadny specialni databazovy nastroj to ale neni, takze to nemusi splnovat tvoje pozadavky, mohlo by to ale fungovat a je to podle me nejjednodussi.
zadny specialni databazovy nastroj to ale neni, takze to nemusi splnovat tvoje pozadavky, mohlo by to ale fungovat a je to podle me nejjednodussi.
- ERROR141
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Keď otvorím súbor ako prvý tak ostatný ho maju len na čítanie a nemožu do ňho zapisovať údaje. Potreboval by som aby aj oni mohli do neho zapisovať údaje,do toho istého súboru
NTB ASUS F5GL
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle případě se podle mě nabízí jednoduchá MySQL databáze čítající několik málo tabulek (dle náročnosti databáze, u vás předpokládám bude dost nenáročná, když to děláte v Excelu) a malá webová php "aplikace".
Něco takového jsem u nás ve firmě tvořil, zatím to máme strčené na webhostingu a v pohodě to stačí.
Něco takového jsem u nás ve firmě tvořil, zatím to máme strčené na webhostingu a v pohodě to stačí.
- ERROR141
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nakoniec sa podarilo spravit tak, aby mohli upravovat jeden XLS subor 225ti uzivatelia naraz, trebalo este povolenie v Exceli ale i tak dik za rady 
NTB ASUS F5GL