poraďte (2.0, 2.1)repro k PC do 2000Kč?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
georgis
Nováček
Nováček

poraďte (2.0, 2.1)repro k PC do 2000Kč?

Příspěvek od georgis »

už asi třetí rok vlastním 2.1 repro od logitechu a to x-230 a můžu vám s klidným svědomím říct, že nebýt hutného basáku, tak větší hnoje v této kategorii těžko pohledat..středy nikde, výšky, jak metr zakopané pod zemí, celkově naprosto zastřeně mdlý a nevýrazný zvuk......proto se teď obracím na vás, jestli byste mi mohli poradit nějaké lepší, které by měli hlavně dobré středy a celkově výraznější a jasný zvuk..pochopitelně za cenu nečekám zázraky, ale chci hlavně "výraznější či živější" nezastřený zvuk se slušnými středy ...chci je především na příležitostnou hudbu a až na druhé řadě hry

v hledáčku mám (+ dotaz):
- Evolve Blues R222 = vše by bylo akurát, ale prý moc šumí a mají výrazný brum - (jsou 2pásmové?)
- Creative Labs Gigawo​rks T20 Series II = na první pohled + pochvalné recenze vypadají solidně, ale podle uživatelů mají opět ten pro mě nechutný zastřený zvuk(jak ho kdosi trefně přirovnal k zalehlým uším a tohle jsem zažil i u tech logitechů) - (jsou 2pásmové?)
- woow m10 = zatím jsem nic kritického nečetl - (jsou 2pásmové?)

jinak jsou na první pohled zajímavé i tyto, ale u nich ještě více pochybuju, nad jejich hudební kvalitou:
- SPA 9200 Philips
- Sony SRS​-Z100
- Speed Link Dynamic XL - NOVINKA

za vaše rady a dpřípadné doporučení jiného repro budu moc rád

díky
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Re: poraďte (2.0, 2.1)repro k PC do 2000Kč?

Příspěvek od Ajťák »

vyser se na repro k počítači a kup si jetej zesilovač a regálovky na aukru. do 3k se vejdeš a bude to hrát až ti spadnou trencle.
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Re: poraďte (2.0, 2.1)repro k PC do 2000Kč?

Příspěvek od Fox_25 »

Ajťák má pravdu, zvlášť pokud chceš slyšet i nějaké středy.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“