Klíč správce uživatelského účtu

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
lukaspody
Nováček
Nováček

Klíč správce uživatelského účtu

Příspěvek od lukaspody »

Dobrý den,
Mám na Vás velikou prosbu. Zakoupil jsem si Notebook Acer.Při prvním spuštění proběhlo vše v pořádku, ale mám problém ohledně uživatelských účtů.
Já jsem v počítači veden jako standardní uživatel. Pokud chci změnit typ mého účtu napíše mi to zadejte kod správce, ale žádný jsem při prvním spuštění PC nezadával. Nemohu ani nainstalovat jakýkoliv jiný program pokaždé vyběhne tabulka zadejte klíč správce ...není tam ale ani žádné pole kam by bylo možné nějaký klíč zadat a je možné stisknout pouze STORNO. Je možné nějak poradit..Velice se omlouvám, že vás otravuji, ale vůbec si nevím rady a PC jsem kupoval prez ALZU. Ani ve správě uživatelských účtů nejde nic změnit.

Předem děkuji
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Uživatelské účty

Příspěvek od Brázda.l »

Zkuš se v Nouzovým režimu přihlásit jako Administrátor.

//Proč sis nezaložil nový téma? Tvůj problém nemá nic společnýho s tímto tématem.

//jan.svoboda - vyděleno z: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=122&t=161863
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“