Ahoj,
po dlouhé době stavím nový počítač a kupodivu nemám problém s výběrem komponent kromě DVD vypalovačky. Je mi jasné, že DVD-RW mechaniky jsou prakticky mrtvé, protože DVD co se týče vypalování díky velkým kapacitám pevných disků již tak moc netáhnou. Já ale stále vypaluji zálohy a DVDRW mechanika je pro mne důležitá. Nad Blu-ray mechanikamy nepřemýšlím, to by byly pro mne vyhozené peníze.
Jelikož mi jde hlavně o pálení pracovních záloh, může mi prosím někdo říci, která SATA DVDRW mechanika má nejkvalitnější zápis? Jelikož nejsou v mechanikách velké cenové rozdíly a prakticky všechny mechaniky umějí pálit podobnou rychlostí na všechny typy CD a DVD médií, tak jediný parametr, který mě opravdu zajímá, je kvalita zápisu. Kdyby měla i LightScribe / Label Flash, tak budu rád, ale netrvám na tom.
Děkuji Vám za jakékoliv tipy.
Dlouho nebyl test DVD mechanik-jaká má nejkvalitnější zápis?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Ellera
- Nováček
-
Dlouho nebyl test DVD mechanik-jaká má nejkvalitnější zápis?
Adam František
- zombux
- Odborník PCT
Re: Dlouho nebyl test DVD mechanik-jaká má nejkvalitnější zápis?
Pioneer... který se z evropského trhu bohužel před časem stáhl 

Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Ellera
- Nováček
-
Mechaniku bych rád koupil novou, tedy ne z druhé ruky, takže s Pioneerem mám smůlu... Každopádně díky za tip zombux.
Adam František
- Maxtor
- Začátečník
-
NEC drzel taky vzdy spickove vysledky.. v korekcich a cteni uz ne, ale zapis byl vzdy perfektni.. jak je to dneska netusim.. nikoho to uz v podstate nezajima, takze se netestuje.. ono uz vlastne ani neni co..