SLoty

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
rigix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SLoty

Příspěvek od rigix »

Zdravim. Mám rozbitý notebook acer aspire 5920 G. Díval jsem se do něj a našel jsem wifi a nějaký malý SSD disk zasunutý ve slotech co vypadají jako PCI-E 1X i když se mi zdá že maji jemnější cesty. Nevíte nikdo jestli se tyhle kartičky daji píchnout i do klasické desky která ma pci-e 1X ?
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: SLoty

Příspěvek od Maranov »

SSD do vnitřních pci-e existují, stejně jako WiFi, ale tam potřebuješ i anténu.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
rigix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rigix »

Nepochopil si otázku. Já se ptám jestli ty karty co jsou v notebooku ve slotech co vypadaji jako PIC-e 1X jestli pujdou do klasické desky u desktopu do pci-e 1X
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

rigix píše:Nepochopil si otázku. Já se ptám jestli ty karty co jsou v notebooku ve slotech co vypadaji jako PIC-e 1X jestli pujdou do klasické desky u desktopu do pci-e 1X
mno a k cemu by ti to bylo? ta "mala karticka co vypada jak SSD disk" je tzv.Turbo Cache modul pro grafickou kartu. pokud vim (ale mozna se mylim), je pouzitelny pouze pro danou grafickou kartu v danem notebooku.

btw - jaky ma to tvoje 5920g-cko problem? treba by se dal vyresit :wink:

//EDIT jeste doplneni. 5920g-cko by melo mit dva typy internich slotu. prvnim je mPCI-e (WiFi apod.), druhym pak MXM (graficka karta). foto najdes kdekoliv na netu.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
rigix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rigix »

Je KO základní deska, ani nehlesne, zkoušel jsem ji dokonce i upect bezezměny vždy se jen rozsvítí signalizace napajení.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“