Nefunkcni mys/i

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Nettle
Začátečník
Začátečník

Nefunkcni mys/i

Příspěvek od Nettle »

Zdravim
mam takovy problem - tedy ne primo ja ale jedna holcina
prisla za mnou ze ji nefunguje mys - a skutecne nefungovala, zkusil jsem svoji mys ale take nereagovala - pouze to vypsalo ze bylo uspesne nainstalovano neznamae zarizeni ??
tak jsem si rikal ze na vine bude ovladac, zkusil jsem tedy ubuntu live ale mys stale nefunkcni - pritom usb porty jsou funkcni - ma nekdo nejakou zkusenost s timto problemem?
jinak operacni system je vindows Vista a jedna se NB sony VGN-NS31S

Dekuji za napady
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nefunkcni mys/i

Příspěvek od KOFis »

dival ses do nastaveni mysi a touchpadu, jestli se nemusi neco prepnout pri pripojeni mysi?
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Setkal jsem se s obdobným problémem na notebooku Toshiba A300D s MS Windows Vista, v jednom USB portu přestala (snad po předchozím připojení foťáku Olympus) fungovat jakákoliv myš, zatímco flash disk tam fungoval. Nějaký Live Linux jsem zkoušel také, a taky nic.
To nadetekování neznámého zařízení to myslím také hlásilo (nejsem si jistý), ale LED myši (optické) se vůbec nerozsvítila.

Používaji se tedy ostatní (doposud) funkční USB porty.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Nettle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nettle »

Problem je ze tady nejde mys nejde v jakemkoliv portu, do nastaveni touchpadu jsem se nekoukal ale vzhledem k tomu ze to nefungovalo ani na linuxu si nemyslim ze v tom bude problem
malone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od malone »

Možná je to kravina,ale není v biosu nějaké nastavení více či méně související s podporou USB myši ?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“