Propojení audio PC a TV

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
tomanovo
Nováček
Nováček

Propojení audio PC a TV

Příspěvek od tomanovo »

Mám problém s propojením audia mezi PC a TV (Samsung "6"). Obraz běží perfektně, ale zvuk vůbec, ani nešumí. Použil jsem kabel s 3,5'' kolíkem na obou stranách. Na straně PC jsem použil zástrčku ve které je normálně kolík na repro bedny (smířil jsem se s tím, že je budu přehazovat). Na TV jsem to strčil do zdířky označené "Audio PC IN", a nic. Zkoušel jsem i změnu v nastavení zvuku Realtek a nic nepomohlo. Nevíte prosím někdo co jsem udělal špatně, nebo mám udělat jinak? Chyba v HW, SW, nastavení, . .? Díky moc za radu.
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Propojení audio PC a TV

Příspěvek od Ollie »

Používáš analogový vstup obrazu, nebo HDMI? Pokud vím tak každej z nich má svůj jack na zvuk... A u toho HDMI musíš použít jedině to jedno, u kterýho je napsaný PC, a v menu televize ten vstup taky pojmenovat PC.
Obrázek
tomanovo
Nováček
Nováček

Re: Propojení audio PC a TV

Příspěvek od tomanovo »

Obraz tahám z PC do TV přes DVI-HDMI kabelem. Je perfektní a problém s ním nemám Protože DVI zvuk nepodporuje, tak to musím tahat extra. Chtěl jsem použít vstup na TV "Audio PC in" a na PC výstup pro repro, ale nějak to nejede. Co s tím?
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“